Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z Was może mieszka w Worcester

Polecane posty

Gość gość

Jak sie Wam zyje ?

Gość gość
Nie, normalni ludzie mieszkaja w PL.

Gość gość
C***jowo sie nam zyje. Malo benefitow i trzeba pracowac :-(

Gość gość
Kiedyś mieszkałam tam przez rok, miescina ok, szału nie ma, ale spokojnie było w miarę, jednak można się zanudzic na dłuższą metę;)

Gość gość
Zanudzić sie ? Może to lepsze niz mieć wszystko pod ręka , ale nie moc z tego korzystać , bo Cie nie stac jak np w Londynie

Gość gość
Tak, ja się tu przeprowadziłam i bardzo żałuję. Miasto niezbyt duże , troszkę jakby się na wsi mieszkało wszędzie daleko, mało miejsc do spędzania czasu wolnego ale co najbardziej zraża to Anglicy sa tu bardzo zachowawczy w stosunku do siebie nawzajem ponurzy bez uśmiechu, niezbyt mili, wrogo nastawieni do obcokrajowców.

Gość gość
Uk jest tak ucywilizowane ze psy du/pami szczekaja poza londynem i wies gorsza niz w PL buheaheheheeeee:D:D

Gość gość
I powrot w tym samym czasie, matka za neta zaplacila jupppiiii :D w doopie byles smieciu w UK, moze oprocz Londynu na google maps ci sie nie chcialo nawet obejrzec :D prawik by nie pisal o UK, marzyciel marzy o wyjezdzie do Anglii od lat...

Gość gość
Ale nigdy nie wyjedzie bo mu matka nie pozwoli, dlatego jedyne co ppzostalo to spamowac i pocieszac sie jakie to UK gowniane hehehehehe i tajemnica spamujacego przegrywa rozwiazana. Nie dziekujcie :D

Gość gość
kolejny durny temat ludzi bez wyobrazni 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Swoje gó/wnowklejki z jutuba to pokazuj dzieciarni z podwórka emigracyjny smieciu buheahehehehahehehe:D

Gość gość
gość 2016.04.04 Zanudzić sie ? Może to lepsze niz mieć wszystko pod ręka , ale nie moc z tego korzystać , bo Cie nie stac jak np w Londynie xxxx Bez porównania lepsze niż Londyn, ale tak na rok, zresztą zalezy co lubisz i na jakim etapie zycia jesteś. Może jakbym miała rodzinę to by było inaczej, ale byłam singielką. Wyprowadziłam sie stamtąd do Edynburga i poczzulam, że żyję - tam sie nie można nudzić, a nie jest to miasto tak przytłaczające jak Londyn. Teraz zresztą już mieszkam w wiosce nieopodal;) I nie nudzę się ! Worceseter to nie mój klimat.