Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałbym spłonąć z Tobą

Nie wiem co robić..

Polecane posty

Przez pare lat.. Byliśmy ze sobą. Na odległość ale zawsze mieliśmy o czym rozmawiac.. Godzinami na telefonie.. Skypie.. Codziennie.. Jezdziłem do niej.. Niedawno wyjechała za granice zarobic na swoje studia.. Mialy byc 2 miesiace.. Pozniej mielismy pojechac razem.. I po powrocie zamieszkac razem.. Ale po miesiacu tam powiedziala ktoregos dnia ze nie wie czy mnie jeszcze kocha.. Mimo ze pare dni wczesniej mowila ze kocha.. Ze juz niedlugo sie zobaczymy.. Chcialem do niej pojechac.. I pracowac tam razem z nia.. Ale zaczela mowic ze juz nie ma miejsca u niej w domku.. Ze niepolacalna praca.. Itp .. Kilka dni pozniej przypadkiem dowiedzialem sie ze ma tam kogos na oku.. Zrobilem awanture to przepraszała itp powiedziala ze chce wszystko obgadac przy spotkaniu ze mna.. Minely 4 miesiace od jej wyjazdu.. Ani razu sie nie widzielismy.. Rozmawialismy jak... Przyjaciele przez ten czas.. A dzisiaj dowiedzialem sie ze juz z nim sobie zycie tam uklada.. Najgorsze jest to ze jak caly ten czas pytalem czy kogos ma.. Albo chociaz na oku.. To zapierala sie ze nie. A ten facet to tylko znajomy.. Dzisiaj juz poznalem prawde.. Kiedys przysiegalem jej ze nawet jak cos sie popsuje.. Czy cos.. To bede o nia walczyl i sie staral.. Wiem ze moglem z nia odrazu pojechac.. To by tego wszystkiego nie bylo.. Ale nie mialem pojecia ze tak to sie potoczy.. To mialy byc 2 miesiace... Nie wiem czy jest jeszcze sens cos próbowac.. Wiem zee dalej cos do niej czuje.. Najdziwnjejsze jest to.. Ze mimo wszystko pisała ze mna.. Nawet bylo pare telefonow.. Przez ten caly czas.. Nie prosciej bylo mi powiedziec ? Zebym odrazu dal sobie spokoj i Ona by miala spokoj? Nie rozumiem nic z tego.. Proszę o jakieś rady.. Albo trzezwy komentarz do tej sytuacji.. Bo ja juz nie wiem co mam o tym myslec.

Gość gość
Trzymała cie w rezerwie na wypadek gdyby z tamtym jej nie wyszło. Przynajmniej tak to wygląda

Całkiem możliwe... Niegdy bym nie powiedział że moze byc do tego zdolna... Ale widocznie słabo znam się na ludziach... Chyba czas zerwać kontakt.. Za bardzo boli..

Gość gość
Kobiety to zwykle suki, daj sobie spokój z tymi szmatami, coś o tym wiem. Nie warto, niech w********a.

Gość gość
A co to za "bycie razem NA ODLEGŁOŚĆ"? Kręci cię bardziej bo jest z innego miasta. Zawsze mówię, że takie znajomości nie mają przyszłości, ani takie, gdzie mieszka się niedaleko siebie. Szukać należy z głową i to, nie pełną ideałów, ale rozsądnie i trzeźwo. Pogódź się z tym, że ta kobieta woli kogoś ze swojego miasta, wsi, miasteczka. Ty posłużyłeś jej jako spowiednik internetowy, ale jak widzisz, nie pomogło nawet "jeżdżenie do niej". Daj sobie z nią siana. Szukaj dalej. Na jednej kobiecie życie się nie kończy, zwłaszcza na takiej, która obiecuje gruszki na wierzbie :D 🖐️

Ehh.. Szukać narazie nie mam zamiaru.. Mam dość rozczarowań.. Trzeba zacząć myśleć o sobie.