Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pragne zniszczenia, zmiecenia z powierzchni ziemi, unicestwienia totalnego...

Polecane posty

Gość gość

kosciola katolickiego. Tak tych k***ow nienawidze za to co robia, za to jak sie ta zaraza rozpanoszyla, za zaklamanie... taka zlosc we mnie wzbiera jak mysle o tych gnojach. kiedys mi po prostu zwisali, myslalam...kosciol sobie a ja sobie, ja nie wchodze im w droge, oni nie wchodza. w droge mi... ale kurw nie! teraz sie miarka przebrala, te smiecie chca mi dyktowac jak mam zyc? te gownojady? pedofile, wyzyskiwacze, te kanalie... przez lata mydlili oczy: swiatu matka teresa, polakom za pomoca wojtyly, teraz probuja mydlic franciszkiem... a robia swoje, a iagle chca z bjtamipchac sie w nasze zycie i nasze macice. Chce zeby wszystich ich szlag trafil, z calego serca... jesli zlo wcielone istnieje to jest to wlasnie caly p********y kosciol

Gość gość
Podzielam twoją opinię ale...żeby aż tak zatruwać swoje życie? nie szkoda ci nerwów?

Gość gość
nie szkoda, jesli bylabys w sytuacji, ze boisz sie o swoje zdrowie, ze wiekszosc ciaz w twojej rodzinie nie przebiegala prawidlowo, ze rodzily sie dzieci z defektami ( np moj brat nie przezyl nawet 12 godzin, siostrzeniec na szczescie ma tylko zrosniete paluszki u s stóp) a poronienia. zdarzaly sie bardzo często... to nie denerwowaloby cie do granic mozliwosci prawo ktore w razie komplikacji zabrania ci usunac ciaze, ze nikogo nje interesuje ze chcesz zyc, albo nie chcesz patrzec jak twoje dziecko sie meczy badz umiera... nie doprowadzaloby cie do szalenstwa ze w razie poronienia jest mozliwosc ze bedziesz musiala chodzic i udowadniac ze nie byla to twoja wina?