Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile płaci się za godzinę korepetycji ?

Polecane posty

Gość gość

Ile płaci się za godzinę korków z matmy albo fizyki na poziomie matury rozszerzonej? Korzysta tu ktoś? Jeśli tak to kto udziela Wam tych korepetycji? Nauczyciel, uczeń? I jak myślicie, jako uczennica, ile mniej powinnam wziąć niż nauczyciel od godziny lekcji? Umiem tłumaczyć, do tej pory pomagałam po koleżeńsku, ale teraz chciałabym poszerzyć grono "uczniów" ale już za kasę :)

Gość gość
nie idź tą drogą

Gość gość
Dlaczego nie? inne dostępna opcja to praca wakacyjna w ogrodnictwie lub sprzątanie w hotelu. Nie widzę innych możliwości.

Gość gość
Ja płacę córce za matematykę 50/h u byłego nauczyciela. Na Twoim miejscu policzyłabym sobie 30-40 złotych na początek. Możesz też podpytać swoich znajomych ile płacą bo okolica też ma znaczenie.

Gość gość
Mieszkam w miasteczku 8 tyś mieszkańców, dolnośląskie, u nas ceny za dobre korki z matematyki to 40-70 złotych. Ja bym w pierwszym roku wziął 40 złotych, a potem zobaczysz jak uczniowie sobie radzą. Ludzie są skłonni słono płacić za skuteczne korki i nie ma znaczenia kim jesteś, tylko efekty twoich korepetycji.

Gość gośćsupeermann
powyżej 50zł duże miasto