Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 26 LAT I OSWIADCZYL MI SIE 44 LETNI LEKARZ

Polecane posty

Gość gość

fakt, że znam go od 3 lat, pracujemy niedaleko siebie. Jestem ksiegowa w szpitalu gdzie on pracuje. Zaprzyjaznilam sie z nim, kilka razy sie spotkalismy ( bez sexu nic z tych rzeczy). Ja jestem po rozstaniu facet mnie zdradzil . On jest po rozwodzie. Nie mamy dzieci. Podoba mi się, cenię go również za to jakim jest człowiekiem. Nagle on wyszedł z takim czyms- pierscionek, zapytał czy zostane jego zoną. Nie odpowiedzialam nic, poprosilam zeby zaczekal, jestem w szoku. Gdzie mi do niego, ja zwykla ksiegowa, a on po medycynie, lekarz, fachowiec. w dodatku boję sie rozczarowania po poprzednim związku, gdzie bylam zdradzana.

Gość gość
No to olej go.

Gość gość
Przecież 44 lata to stary dziad . Co będziesz z nim robić za 4 lata prowadzić do kościoła pod rękę i myć mu d**e? Masz 26 lat znajdź faceta w swoim wieku i korzystaj z młodości

Gość gość
hehe ta jasne 44 stary, to ona jak na laske juz jest stara. Nie czarujmy sie.

Gość gość
w porównaniu z nim to jest jeszcze młoda.

Gość gość
ja bym sie zgodzila, nie jest stary, lekarze dbaja o siebie, a ty bedziesz ustawiona na cale zycie

Gość gość
I co z tego ze po medycynie dzisiaj to zadna rewelacja, widocznie nie chce sie wiazac z kims z kregow lekarskich bo kobiety lekarze to skrajne egoistki i facet pewnie dobrze o tym wie i niejedno widzial. Ja bym powiedziala ze dobra ksiegowa dzisiaj na dodatek w duzej renomowanej placowce jest powodem do satysfakcji. Nie rob takich porownan ze on lekarz a ty prosta ksiegowa, cen sie dziewczyno i nie wmawiaj sobie ze jestes gorsza!