Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem w pracyyy

JAk sobie poradzić z niemiłym klientem w pracy?

Polecane posty

Gość mam problem w pracyyy

Pracuję jako kasjerka w małym sklepiku. W pracy jestem sama,nie ma ze mną ani nikogo z szefostwa,ani ochrony. Jest jeden taki klient,który w stosunku do mnie zachowuje się bardzo niekulturalnie.Głupio żartuje, jego żarty są bardzo chamskie,prymitywne i mają podteksty seksualne.Z początku się z nim kłóciłam,nic to nie dało,było wręcz odwrotnie.Później zamilkłam całkowicie,to sobie pozwalał na jeszcze więcej.On chyba widzi,że jego głupie żarty mnie denerwują/peszą i się nakręca.Później zaczęłam włączać dyktafon i go straszyć.Nic.Poprosiłam kolegę ,kilka dni przychodził,wtedy był spokój,no ale nikt cały czas zemną w pracy nie będzie.Powiedziałam szefostwu,ale nie zareagowali.Co ja mam zrobić?CHodzę do pracy cała nerwowa.

Gość gość
Poskarż się szefostwu jeszcze raz. Jak tylko ten klient przychodzi i zaczyna gadać wyciągaj z kieszeni dyktafon, uprzedź, że nagrywasz (tak żebyś uprzedzenie się nagrało) i go nagrywaj. Jeśli w sklepie są inni klienci to im się poskarż. Macie monitoring ?

Gość gość
Uprzedź szefostwo, że będziesz dzwonić na policję i może faktycznie trzeba zadzwonić ???

Gość gość
ostatnio miałam pratyki w malym sklepie spozywczym ,wiec wiem o czym mówisz, nie dosc ze wysłuchałam sie jak to wolno obsluguje (bylam tylko miesiac na praktykach) to chamskie docinki byly na porzadku dziennym jeden nawet stwerdzil ze duzo jem skoro tak wygladam coz.. nie przejelam sie bo CI co tak mowila malo w zycu osiagneli i chyba tylko takim zachowaniem podnosza swoja samoocene ktora i tak jest slaba. jedyne co mozesz zrobic to albo go "pocisnac" albo przemiliczyc i robic swoje ,ale aboslutne sie tym nie przyejmuj! niech gada swoje skoro jest to przyjemnoscia dla niego a Ty pusc to z wiatrem .

Gość gość
kamerą go nagraj, w full hd i zamieść na youtube

Gość mam problem wpracyyy
Nie,nie ma monitoringu. Zresztą jakby był, to z tego co wiem głos się nie nagrywa tylko sam obraz.

Gość gość
No ale co, ma go potulnie znosić bo tam pracuje ? Trzeba wypłoszyć dziada.

Gość gość
Właśnie ! Nawet same nagrania z dyktafonu możesz wrzucać do internetu !

Gość mam problem wpracyyy
No najgorsze są te żarty o charakterze seksualnym.

Gość gość
A jak już naprawdę sama sobie z nim nie możesz poradzić to wynajmij Krzysztofa Rutkowskiego

Gość gość
postrasz dziade ze za tydzien wychodzi z kryminalu chlopak i siedzial za pobicie,reszte nasciemniaj moze matoł odpusci;-)

Gość gość
Wiesz kto to, jak się nazywa, gdzie mieszka ? Może trzeba się poskarżyć jego żonie, jeśli ją ma ?

Gość gość
NAMYSŁÓW to miasto powiatowe w województwie Opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona