Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KingaStefankaFanka

SATANIŚCI tak sobie pomyślałam

Polecane posty

Gość KingaStefankaFanka

Pomyślałam sobie, że sataniści jednak tą wierzący :) tzn w Boga. Ten cały satanizm przecież robi Bogu na przekór, jak by nie było...robi na złość, więc uznaje jego istnienie. Jeśli np ja jestem niewierząca, nie wierzę ani w boga ani w szatana...bo przecież szatan istnieje tylko jako siła przeciwna do boga...więc w niego wierzy :) tak więc sataniści to ludzie wierzący :) Nic więcej nie napiszę w tym temacie :) chcecie- komentujcie, albo i nie...[cześć]

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Kinga 10/10 :D

- Dlaczego zostałeś satanistą? - zagadnąłem kiedyś jednego kretyna co to nosił kurtkę ozdobioną kretyńskimi z pentagramami. To było jeszcze na studiach. - Bo nie będę służył żadnemu Bogu ani nikomu - odparł butnie. - Chcę być wolny a nie klękać przed ołtarzem. - Ale będąc satanistą oddajesz część szatanowi. Przecież sam mówiłeś, że urządzacie czarne msze. Kłaniasz się przed ołtarzem diabła. Zrobił głupią minę. - Nooo... yyyy... tego... - zaczął się motać ale nie znalazł logicznej odpowiedzi. Tyle jest warty satanizm. Tym kretynom satanistom wydaje się, że buntując się przeciw Bogu zdobywają prawdziwą wolność, a tymczasem sami idą w prawdziwą niewolę :D