Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktoś spał w city parku w Poznaniu?

Polecane posty

Gość gość

hej wybieram się na weekend do Poznania (1 raz) i szukam czegoś na 3 dni... w oko mi wpadł city park, ktoś tam spał? jestem ciekawa czy w rzeczywistości wygląda tak super jak na stronce

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
ja! mega wspomnienia :) tam jest naprawdę tak luksusowo że czuliśmy się jak jacyś VIP-owie wręcz. Powiem Ci że rewelacja. Minusy? Chyba tylko cena, która niestety była bardzo wysoka.

Gość gość
Bylam w listopadzie ub.roku i chyba sie nie zmienilo nic w standardzie ktory jest na wysokim poziomie, ja bylam mega zadowolona i szczerze polecam,warto zaplacic wiecej bo naprawde jest za co.

Gość evelinexx
byłam rok temu i miejsce jest bajeczne.. jeśli się zdecydujesz polecam też restauracja cucina - pierwszy raz w życiu jadłam aż tak dobry stek... restauracja jest przy hotelu, mają też własny bar, sklepy - wszystko jest na miejscu

Gość monia_gorzow
Miałam okazje nocować tam na weekend z narzeczonym... co do cen się nie wypowiem, bo nie ja płaciłam :p... natomiast jeśli chodzi o miejsce to byłam zachwycona - to takie miasto w mieście, jest tam hotel (na wspaniałym poziomie, piękny pokój) restauracja z pysznymi daniami, bar, pełno sklepów, nawet widziałam że jest kawiarenka i jakaś bawialnia dla dzieci. Naprawdę robi wrażenie. A obsługa - takiej miłej (i najlepsze jest to, że nie czuć by było to jakoś wymuszone czy na siłe) nie widziałam nigdzie. Polecam bardzo.

Gość gość
ja tam jadłam w restauracji (mega polecam!) i jeśli maja tak fajne pokoje jak jedzenie to śmiało:D

Gość gość
spałam, żałuje że tylko jedna noc, najwygodniejsze łóżko świata! a jacy przystojni barmani :D

Gość gość
spaliśmy, polecamy.. wspaniała obsługa, wielkie ukłony, naprawdę są pomocni i traktują wszystkich gości równo a to ważne bo często spotkałam się z faworyzowaniem gości zagranicznych, tutaj tak nie ma i za to szacun. do tego pyszna kuchnia!

Gość ginnaa
ja, ja, ja ;) co prawda jedną noc ale i tak wrażenia niezapomniane bo poszliśmy też na obiadek a wieczorem do baru - wszystko masz na miejscu! Jak nadal się wahasz, to warto!

Gość gość
ja i bardzo polecam - obsługa bardzo pomocna (i nie jest nadęta, jak to bywa w 5 gwiazdkowych hotelach), pyszne jedzenie i piękne pokoje...warto!

Gość gość
ja miałam okazje i bardzo polecam.

Gość cathya
city park to takie miasto w mieście - niecodziennie, nietypowe miejsce (maja nie tylko własna restauracje ale nawet bar czy kawiarnie) a jesli chodzi o sam nocleg - wygodnie i przestronnie, spałam i byłam zadowolona, a jakie jedzenie;)!

Gość gość
City Park naprawde robi wrażenie i jest na super poziomie, mieszkam w Poznaniu wiec nie spałam tam, ale z tego co widziałam to polecam, znajomi spali i chwalili.

Gość gość
jestem z Poznania więc nie spałam ale bywałam tam i naprawde pierwsza klasa, zazdroszcze wszystkim którzy tam nocuja:)

Gość warszawskalala
ja spałam! naprawdę hotel zachwycający, mieliśmy apartament - luksus, jak nowy, obsługa pierwsza klasa. restauracja hotelowa wyśmienita, do tego kilka mniejszych restauracyjek, sklepy, nigdzie nie musieliśmy się ruszac.

Gość gość
znajomi spali i byli pod wielkim wrażeniem, a należą do ludzi którym ciężko (oj bardzo) dogodzić;). ja jadłam kolacje w hotelowej restauracji i naprawdę powalająca, warto bardzo jeśli ktoś ma możliwość zatrzymać sie w tym miejscu