Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują modeli do związku

Polecane posty

Gość gość

a reszte mają w d***e?

Gość gość
facet nie musi być modelem. wy polaczki j****e sracie się o to, że kobiety wolą takich, że spier/dalają za granicę, że wolą obcokrajowcą du/py dawać i laski ciągnąć, a dlaczego? DLATEGO, ŻE POLACZKI CEBULACZKI TO ZGRAJA PIERDOLONYCH, ZANIEDBANYCH JANUSZY. ŚMIERDZIELI, TROLLI, BRUDASÓW, ŁACHÓW. Wystarczy o siebie jakoś zadbac , iść do fryzjera, czy paznokcie obciąć... ale NIE! przecież ty nie jesteś jakimś pedałem, żeby brudne zagrzybione pazury obciąć, to nie męskie... Tak, wy k***a takie alvarosy jesteście, że wolałabym, żeby mnie jakiś islamista wypier/dolił w dupsko, czy zgwałcił. Myślicie, że wszystko wam się należy, a z***********e na budowach zasyfieni jak bure świnie i udajecie jakichś maczo na wiejskich dyskotekach pod które podjeżdżacie starym golfem. i czego wy k***a od kobiet oczekujcie? myślisz, że zadbana ogarnięta kobieta na takiego spoconego capa poleci, który nawet przed randką czy wspólnym wyjściem się nie umyję, bo po co... Chodzicie w tej samej bieliźnie po tydzień, bo po co zmieniać? CHUJ WAM W D**E WY J****E KLOSZARDY. Tylko najeżdzać na kogoś umiecie i jak wam źle, podczas gdzie obcokrajowiec pije poranną kawę przy basenie w swojej willi. WY K***Y.

Gość gość
ślicznotko ja jestem zadbany tyle, że to nie wystarcza w dzisiejszych czasach