Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wynajem auta Poznań gdzie ?

Polecane posty

Gość gość

cześć chce wynająć na weekend auto w Poznaniu ale jestem w tym zielona, a nie chce się naciąć czy zostać oszukana ktoś pomoze?

Gość gość
kobiety polskie przestancie sobie marnowac zycie z tymi durnymi facetami jak was nauczyli durni komunistyczni rodzice zap********i 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość katjuszkaa
marnować życie z facetami? ojjj ktoś tu chyba źle wybrał bo ja jestem szczęśliwa a w domu mam 3 - męża i 2 synków:). P.s. Coridon Cars ! Korzystaliśmy we wakacje 3x i naprawdę ok, cena w porządku, kaucja zwrot bez problemu a auto w stanie jak z fabryki. http://carrental-poznan.pl/ ja również polecam

Gość gość
hahaha, ale o co chodzi z tymi facetami oO? komuś sie watki pomyliły;) co do wypożyczalni nie polece bo jeszcze nie korzystałam, ale przejrzałam sobie cennik na tym Coridon Cars i doszłam do wniosku że to się bardzo opłaca :) ostatnio tak mnie wydoił taksówkarz że juz nigdy wiecej taxi:/

Gość gość
miałam pisać własnie o coridon , ale widze że juz mnie kilka osob ubiegło - popieram, wszystko prawda, nawet na lotnisko autko nam dowieźli, czyste i pachnące

Gość gość
Jak Poznań to tylko Coridon Cars, zresztą widzę że już byli wymieniani. Można się super dogadać, cenowo rewelacja, mała kaucja w porównaniu z konkurencją. Auta zawsze z aktualnym przeglądem technicznym, czyściutkie.

Gość gość
zgadzam sie, coridon jest niezawodne do tego o wiele mniejsza kaucja w porównaniu z konkurencja.

Gość gość
my w zeszłym roku skorzystaliśmy z www.carrental-poznan.pl i polecamy, auto dowieźli nam czyste i zadbane na samo lotnisko

Gość gość
my teraz bierzemy na majóweczke z Coridon Cars - zrobili dobre wrazenie, mysle ze bedziemy zadowoleni:)

Gość gość
Coridon! najlepsze wakacyjne wspomnienia i autko od nich:)

Gość gość
widze ze sporo osob jest zadowolonych z Coridon - korzystalismy w zeszłym roku i było wszystko ok, wiec w tym juz przynajmniej mamy sprawdzona firme:)

Gość gość
Ja wynajmowałam autko w tym punkcie http://lcmcorp.pl/. Powiem wam , że bardzo dobre auta i ceny równie konkurencyjne.

Gość Pablos1
W Poznaniu korzystałem tylko z s7Cars i byłem bardzo zadowolony :)

Gość gość
Polecam wybrać wypożyczalnię https://rentcarsystem.pl. Posiadają bardzo atrakcyjną ofertę oraz zadbane i wygodne samochody - naprawdę warto!