Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagrałam męża jak zdradził mnie z 23 letnią nianią która opiekował się synkiem

Polecane posty

Gość gość
co za gnojek mnie tez zdradził kiedyz z niania, roztałam sie z nim bo inne zdrady tez odkryłam.. ogólnie nie polecam młodych i ladnych nian najlepiej jakas strasza abcie to i obiadek zrobi

Gość gość
Gnuj koniec

Gość gość
Haha nianie ...50% to cwane bestie jka wyhaczą bogatego/przystojnego to nie odpuszczą .Teraz dodatkowo masa tych z Ukrainy -nawet ze starym i paskuf\dnym tatuśkiem się położą ..

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość:  7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl

Gość gość
nagranie zablokowane

Gość gość
A jaki jest sens zeby mloda wolna kobieta wiazala sie z dzieciatym zonatym?

Gość gość
nie wciskaj kitów, nagranie płatne, jak dasz na wolne strony lub nawet chomika to nagranie, to będziesz mogła mówić o zemście :P