Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kumplowanie z byłym

Polecane posty

Gość gość

2 miesiące temu na imprezie nawiązałam ponowny kontakt z byłym. Trochę wypiliśmy, zaczęliśmy rozmawiać i wspominać dawne czasy. On powiedział że nadal coś do mnie czuje, ja też wyznałam mu uczucie. Po tym spotkaniu on do mnie dzwonił, kontakt odnowiliśmy. Po kilku tygodniach on wrócił do tamtej naszej rozmowy na imprezie, ja mu powiedziałam że chciałabym się z nim kumplować a on mówi że ostatnio mówiłaś co innego. Fakt, powiedziałam że chciałabym do niego wrócić, żebyśmy spróbowali od nowa, on mi wtedy powiedział że czas pokaże i tyle. Później jeszcze spotkaliśmy się w gronie znajomych, po tym spotkaniu zadzwonił do mnie, pogadaliśmy, pożartowaliśmy. No i od tamtej pory już się do mnie nie odzywa tzn. prawie 2 tygodnie. Jak do niego napisałam hej co słychać? czemu się nie odzywasz? to nawet nie odp nie zadzwonił i cisza. Chciałabym się z nim kumplować, wyjść czasami na piwo, pogadać tak normalnie bo jest fajny, mamy podobne poczucie humoru i dobrze się czuję w jego towarzystwie. Myślałam że jak odnowiliśmy wtedy kontakt to teraz będziemy normalnie ze sobą gadać, czasami się spotykać ale on się jakoś oddala ode mnie. Przykro mi bo inaczej sobie to wszystko wyobrażałam.