Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dobrze zrobiłem, że posłuchałem rodziny i zmieniłem dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość
"Kiedyś jej powiedziałem w parku, na ławce: "Wiesz, jak się nazywał kiedyś samochód papieża" Ona mówi, że nie. Ja jej: "papa razzi". Uderzyła mnie wtedy przy ludziachsmutas.gif" x :D:D:D

Gość gość
Przepros te Anie i tyle

Gość gość
Twoja Gosia ma nierówno pod sufitem. Ty jesteś maminsynkiem i totalną pierdołą. Gdybyś kochał Ankę i miał jaja to Twoja rodzinka nie próbowałaby mieszać.

Gość gość
a po co Ci dziewczyna na stałe? postarzeje się to to , zbrzydnie . pieniądze zarabiaj a wciąż będziesz miał nowe i młodsze i piękniejsze częściej będziesz je zmieniał niż majtki

Gość gość
Autorze, a czy Ty potrafisz gotować? :)

Gość gość
Ani nie mam zamiaru przepraszać, bo nasza ostatnia rozmowa odbyła się w pokojowej atmosferze. To raz. Dwa, posłuchałem się rodziny, bo perswadowały mi, że wszystkiego mieć nie można. Albo wygląd, albo charakter.

Gość gość
Przyznam się bez bicia, że potrafię gotować, ale moje otoczenie tego nie aprobuje za bardzo

Gość gość
Powiem szczerze, że Małgorzacie się nie podoba, jak gotuję, bo ja preferuję kurczaka i ryby i takie przyprawy, jak curry, czy oregano. A ona mówi, że to nie tradycyjnie i nie po katolicku

Gość gość
Tzn tylko do przypraw ma zastrzeżenia, że nie po katolicku, bo rybę w piątek, to jak najbardziej, a schab jest tani

Gość gość
ale wiesz co? Z tobą naprawdę jest nie halo coś... jesteś dorosły, a nie szukasz poważnego związku, tylko dziewczyny na pizzę? no litości... Bogu dzięki, że mi Ciebie nikt nie podsunął ;)

Gość gość
jesteś jednak prowokatorem - " nie po katolicku"?! To niech se posłucha środowych programów kulinarnych w Radiu Maryja to się dokształci o przyprawach. Ale ty jesteś prowokatorem, przyznaj się lepiej i nie rób tu niemego czeskiego kina.

Gość gość
To z tobą coś nie halo. Pizza to tylko mały szczegół. Jednak wszystkie takie szczegóły składają się na całość codzienności. Podałem tylko przykłady spędzania wolnego czasu. Co w tym złego?

Gość gość
"Gośka gotuje nie tak, jak lubie, tylko raczej nudno i mało finezyjnie. Schabowe, pierogi, kapuśniak, barszcz ukraiński. itd, itp" X Bóg Ci właśnie wynagrodził za to, że zamiast kierować się sercem postanowiłeś wygodnie ulokować dupę:)

Gość gość
Nie jestem prowokatorem. Mówi, że to hindusko islamskie wpływy kulturowe

Gość gość
Ania miała urodę i fajny charakter. Więc o co chodzi? O to, że swoje pieniądze lubiła wydawać na ciuchy? Czy to jest dziwne, albo złe?:) Twoja Gosia jest nawiedzona. Z normalną osobą wierząca nie ma nic wspólnego. Brzydka i nieźle popieprzona dziewczyna, która Cię nie szanuje ( bardzo po chrześcijańsku ). Moim zdaniem jesteś aseksualnym kolesiem, który nie powinien mieć żadnej dziewczyny.

Gość gość
Nie napisałem, że jest brzydka, tylko, że jest brzydsza od Ani

Gość gość
Czy dobrze zrobiłeś? Bardzo dobrze!!! Szkoda dla ciebie normalnej dziewczyny! Miałeś chamie złoty róg. Pamiętaj że brzydkie dziewczyny też zdradzają, a nie każda ładna jest ladaco. Radzę ci rzucić Gośkę, babcię i ciotki i zacząć kierować się swoim rozumem i sercem. Ale jednak chyba jesteś prowokatorem, taki typ w realu to chyba niemożliwe. Myślałam że miałam zawsze pecha, ale na szczęście takiego kogoś jak ty nie spotkałam.

Gość gość
"Mówili, że jest bardziej wartościowa, bardziej pracowita, lubi gotować. Jest też nie oszukujmy się dość brzydka, w porównaniu do mojej poprzedniej dziewczyny, ale mi mówiły, że nie liczy się wygląd, a wnętrze, żebym się PRZEŁAMAŁ." X Jeśli nawet Twoje ciotki uznały, że będziesz musiał się przełamać to ta Gosia to jakiś potwór:)

Gość gość
nie potwór, ale kurpulentna, krótkowłosa, kędzierzawa, w okularkach, raczej mały biuścik. Ale najbardziej mi się nie podobają jej zęby, bo ma dość duże szparki między zębami, ma je w dziwnym kształcie i pozółkłe. A powiedziały, żebym się przełamał, bo już miałem dziewczynę, która przynajmniej teoretycznie mi odpowiadała

Gość gość
Brzydkie zdradzają nawet częściej bo chcą się dowartościować. Leczą swoje kompleksy rozkładając nogi.

Gość gość
Czyli do Ani też mięty nie czułeś. Widziałeś, że jest ładna, ale fajerwerków nie było bo aseks z Ciebie. Dodatkowo potwierdza to fakt, że Gosia nie jest według Ciebie odpychająca:P