Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina24szaf

Czy doszlo do zaplodnienia ? Prosze pisac wszystkie opinie

Polecane posty

Gość Ewelina24szaf

Hej. Moje cyklu sa 32-33 dn. Okres zawsze 5 , ostatni byl 8 marca.. do zblizenia bez zabezpieczenia doszlo 26marca (czyli 19dni cylku) po jakims czasie, ostatnio dostalam 2-dniowej biegunki, teraz boli mniej brzuch I Piersi jak na okres, do niego jeszcze kilka dni.. ale myslicie ze sie udalo ?? Zawsze boli mnie w dniu okresu, ten pierwszy dzien a tu ok 5dn przed.. hmm .. dodam, ze sluz jest raz bialy, raz przezroczysty.. co myslicie ? Odrazu mowie, ze test w dniu spodziewanej miesiaczki :) ale jakies rady I opinie mile widziane :)

Gość gość
Ja p....

Gość gość
Wychodzi na to że spore szanse. biorąc pod uwagę twój cykl wychodzi że do zapłodnienia mogło dojść właśnie 26-27 marca. Szanse są. Ale chyba o tym wiesz skoro współżyjecie.

Gość gość
miałam tak samo z tym ze spozniał mi sie okres, testy negatywne robiałam codziennie od spodziewanej @. Czytałam na internecie o objawach ciazy itp... okazało sie ze miesiaczka sie spozniła a ja zrobiłam w miedzy czasie z 10 testów i nakrecałam sie tylko... czekaj spokojnie i zrob w dniu spodziewnaje @ . Starajac sie o dziecko wmawiamy sobie rozne objawy bo ja to juz nawte myslalam ze mnie mdli:-) czekaj cierpliwie :)

Gość Ewelina25szaf
Dziekuje za odpowiedzi. Mam nadzieje ze odpowie mi ktos z podobnym doswiadczeniem:) nie wmawiam sobie zadnych objawow , pisze jak jest :) Martwie sie tylko tym, ze pracuje czasami fizycznie I musze niestety dzwigac, teraz niestety mam tydzien na nocne zmiany a kierownictwo w takich przypadkach nie jest za bardzo laskawe wiec rozumiecie Kochani

Gość gość
nie martw sie kobiety w tak wczesnej ciazy czesto nie wiedza ze wogole w niej sa i prowadza normalny tryb zycia a jesli obawiasz sie ze Twoja praca moze zaszkodzic to zrob test juz teraz i po kłopocie

Gość Ewelina25szaf
Czekam do soboty. Dziekuje za mile slowa :)