Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet może mieć dużo partnerek a kobieta nie

Polecane posty

Gość gość

Bo - Jak kluczyk pasuje i otwiera wiele zamków to jest super kluczyk, a jak jeden zamek otworzyło już wiele kluczyków to zamek jest h/u/j/o/w/y

Gość gość w trampkach
kobiety sa od razu w gorszym polozeniu bo zachodza w ciaze, poza tym same daja sie tak traktowac, przynajmniej wiekszosc

Gość gość
A po co to rozkminiac. Tak jest trzeba to zaakceptowAć i tyle.

Gość gość w trampkach
tak, faceci i glupie kobiety to zaakceptuja

Gość gość
a po co

Gość gość
najlepiej miec jednego partnera.

Gość gość
zgadzam się z przedmówczynią, ale jeszcze trzeba dodać - i wiele partnerek :)

Gość gość
Bo faceci w przeciwieństwie do kobiet nie lubią partnerek przechodzonych i przetestowanych przez pół miasta, kierują się w życiu rozumem i logiką, a im więcej ktoś ma na koncie partnerów tym bardziej jest rozwiązły.

Gość gość
z tym kluczykiem to taka stara spiewka wymyslona przez rozwiezlych alfonsow a fakt jest taki ze masz fiut to nie zaden kluczyk, zasyfiale *****cze

Gość gość
Bo facet nie łazi potem z brzuchem 9mcy i ma dziecka latami na karku :D:D:D .A już w pełni medycznie -choroby weneryczne kobiety łapią łatwiej a skutki są poważniejsze jak u faceta .

Gość gość
Ja miałam z 15 partnerów oj oj oj jaka ja szmatka. A cieszę się jak cholera :D g****a mnie obchodzi zdanie skonczencow z forum. Mam wspomnienia, w ciążę nie zaszłam, chorób nie miałam, mam jednego partnera niezdradzanego od ponad 10 lat. Współczuję dziewicom z jednym do końca życia. Co to za mlodosc

Gość gość
Kto im zabroni mieć.

nie mialem wiele partnerek uwazam ze osoby które maja wiele parnteró partnerek do niczego nie dojda bo to egoisci skoncza jak skoncza albo w toksycznym zwiazku ale w nieszczesliwym zwiazku

Gość gość
kobiety łapią choroby weneryczne ( i raka szyjki macicy) od tych rozwiązłych facetów właśnie którzy nałapali wcześniej syfa :O ja nie akceptuje puszczalskich wytrychów :P

Gość gość
Jestem facetem i wcale nie uważam, że kobieta nie może mieć wielu partnerów. To jej sprawa, a nie jakichś pryszczatych prawiczków, co na widok cycka by się spuścili. Nie jestem hipokrytą, że facet może mieć wiele partnerek, a kobieta nie może mieć więcej partnerów. Choć wiadomo, że podejście do seksu obu płci jest jednak inne.