Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spotkał się ktoś z takim typem faceta

Polecane posty

Gość gość
Trafiłam na takiego, całe zycie sam a facet naprawdę i fajny i przystojny no i to mi się nie zgadzało ciągle. Do tego ciagle opowiadał jak to kobiety go olewają, jak to on nie ma szczęścia. nabrałam się na to i ja, chciałam się zaopiekować tym biednym stworzeniem, utulić i ukochać po tych wszystkich okropnych doświadczeniach z kobietami. No i zaciągnął mnie w końcu do łózka i już przestał się mną interesować:-D Tak oni szukają miłości i związku:-) Uciekajcie od takich jak najdalej, to aktorzy swietnie grają pokrzywdzonych i tym zdobywają kolejne kobiety.

Gość gość
ja też poznałam takiego tylko, że tutaj na kafe i pewnie nie wie, że ja go rozszyfrowałam, bo na razie się nie ujawniam.

Gość gość
Ja taki jestem. Tylko niekoniecznie zostawiam po pierwszym razie. Jak jest dobra w łóżku i nie każe mi chodzić ze sobą za rękę, to spotykam się dłużej. A dlaczego tak robię? Bo sex jest fajny a cała reszta już nie. Przez sex rozumiem nie tylko sam akt płciowy, ale ogólnie miłe spędzenie ze sobą czasu. Potem niech wraca do chłopaka, męża, albo do szukania frajera jak jest singielką. Ja tam nie mam ochoty się żenić, wpieprzać w kredyty, niańczyć bachory, których nie mogę wychować jak chcę (bo wtrąca się żona, teściowie i państwo). Poza tym nie wiem jak można mieszkać pod jednym dachem z kobietą. Mi po kilku dniach chciało się rzygać, miałem dosyć sexu i nie mogłem już patrzeć na tą laskę. Musiałem spadać na chatę. Pozdro dla frajerów.

Gość gość
ja tez lubie miłe zycie nie chce dzieci ani wspólnego mieszkania ale potrafie kochac a ty nie ,czyli jesteś w czyms ograniczony pozbawiony jakichś wyższych uczuc ,zdolności ,dlatego wszystko ci się znudzi bo jest proste,za proste ,znam seks bez uczuc,nie mogę strawić tej nudy uczucie wszystko zmienia,ty tego nie poczujesz nigdy ,pytanie dlaczego