Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet powiedzial ze jego byle byly ladne

Polecane posty

Gość gość

szczuple i sliczne. Boli mnie to bo ja taka nie jestem i baardzo boli mnie to ze mowi tak o nich do mnie:( powiedzial to w rozmowie o bylych partnerach. Mi tez niby mowi ze wygladam ladnie ale nidgy nie powiedzial tak spontanicznie: jestes sliczna. Bardzo bardzo mi przykro i uwazam ze to buractwo tak mowic do obecnej dziewczyny tym bardziej ze wie ze mam kompleksy:(

Gość gość
jak mu to powiedzialam to on: przepraszam cie za to ze byly ladne a nie grube i szczerbate. Ja jestem gruba i jeszcze bardziej czuje sie brzydsza przy nim.

Gość gość
burak! a on to taki adonis?????

Gość rozi an
to jak jestes od niego brzydsza, mniej atrakcyjna to poszukaj kogos mniej wiecej na swoim poziomie, nie jest to zlosliwosc z mojej strony ale ludzie powinni sie dobierac na swoim poziomie. wtedy nie ma uszczypliwosci, zbednych komentarzy. to samo dotyczy statusu materialnego- jesli bidula znajdzie milionera to na 100% jej to kiedys wypomni, ponizy. a tak wogole to powinnas sie go zapytac czy nadal chce z toba byc skoro z takim sentymentem wwspomina byle.

Gość gość
nie jestem brzydsza od niego bo on nie jest super przystojny. chodzi mi o to czy to buractwo tak mowic? bo wg mnie tak!

Gość rozi an
bo ja wiem czy buractwo. zalezy jak to powiedzial. jesli normalnie, bez emocji po prostu stwierdzenie to ok. jesli sie nad tym podniecal i rozmarzyl to faktycznie idiota.

Gość gość
po prostu stwierdzil ale kilka razy powiedzial ze Kasia byla ladna. ja rozumiem ze byla ladna ale jak on mogl wiedzac ze tak siebie nie lubie i jestem w trakcie odchudzania. dobil mnie tym i naprawde nie chce na niego patrzec :( czuje sie gorsza i widac jestem gorsza.

Gość gość
Nie dziwiw ci sie ze tak sie poczulas. Wiadomo ze sa ladnw dziewczyny ale facet ktory mowi tak o bylych do obecnej to jakis przyglup. Glupek. Naprawde olej to co powiedzial i ignoruj go, skup sie na sobie buziaki kochana!

Gość gość
idiota

Gość gość
i Mikołaj też był nie gorszy :D

Gość Sanitas prawdziwa
Jesteś szczerbata? Nie rozumiem, jak on może z tobą być w czasach, kiedy na każdej ulicy w wiekszym mieście jest ze 2 dentystów.

Gość gośćkasia
tak kasia była ładna ale kasia ma go w d***e głęboko,i mówie to szczerze ,możesz być niegrzeczna schudnij i daj mu popalić

Gość jołki połki
kasia to była pomyłka po pijaku, brałem ją bo tylko ona chciała robić loda z połykiem i lizać mi rowek do czysta.

Gość gość
jakie to uczucie być smieciem ludzkim polki co ,to tylko twoja poza ale jest beznadziejna trochę musisz to widzieć przecież masz umysl jakis

Gość gość
Mój powiedział coś co mnie jeszcze bardziej zabolało ,że "cholernie ,mu zależało na jego byłej i chciał sie z nia ożenic", a mnie ciagle olewał :O Wiec wyobrazcie jak sie poczułam...

Gość gość
A miejcie ich w dooopie moze przyjedzie taki dzien,z e beda załowac

Gość gość
K o pnij go w d**e. A nie jeszcze przy nim bedziesz sie zalamywac. Mysle ze on to robi specjalnie aby cie do siebie zniechecic. Wiesz nie wie jak zakonczyc Wasz zwiazek I chce abys go w tym wyreczyla. Taki Alwaro. Daj sobie spokoj bo pozniej bedziesz zalowac.

Gość gość
A mój na złość komentuje inne laski na ulicy, ze ładne itd

Gość gość
mysle, ze robi mi to na zlosc niestety, albo zeby mi pokazać, zebym byla " grzeczna i potulna " bo podobaja mu sie tez inne

Gość gość
A mój były kiedyś zadzwonił do mnie i mówi że jego znajomi mówią, ze ja mam strasznie krzywe zęby, i on prosi mnie, abym coś z tym zrobiła. Wtedy to dopiero było mi przykro:(

Gość gość
Faceci czasem sa okrutni niestety, nie licza sie z uczuciami

Niektóre kobiety to same sobie szukają problemów. No i co z tego, że były ładne. To byłe! Teraz jest z Toba a skoro tak to czymś go ujełaś. Chyba nie jest masochista aby być z jakimś pasztetem, który go obrzydza prawda? To w Tobie jest problem bo Ty źle siebie oceniasz, masz niską samoocenę i chcesz aby się obchodził z Tobą jak z jajkiem. Wyluzuj :O

Gość gość
qrde moj Mikolaj nigdy mi tak nie powiedzial. z jakim sortem faceta przestajecie?