Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Moj facet powiedzial ze jego byle byly ladne

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

szczuple i sliczne. Boli mnie to bo ja taka nie jestem i baardzo boli mnie to ze mowi tak o nich do mnie:( powiedzial to w rozmowie o bylych partnerach. Mi tez niby mowi ze wygladam ladnie ale nidgy nie powiedzial tak spontanicznie: jestes sliczna. Bardzo bardzo mi przykro i uwazam ze to buractwo tak mowic do obecnej dziewczyny tym bardziej ze wie ze mam kompleksy:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jak mu to powiedzialam to on: przepraszam cie za to ze byly ladne a nie grube i szczerbate. Ja jestem gruba i jeszcze bardziej czuje sie brzydsza przy nim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
burak! a on to taki adonis?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozi an
to jak jestes od niego brzydsza, mniej atrakcyjna to poszukaj kogos mniej wiecej na swoim poziomie, nie jest to zlosliwosc z mojej strony ale ludzie powinni sie dobierac na swoim poziomie. wtedy nie ma uszczypliwosci, zbednych komentarzy. to samo dotyczy statusu materialnego- jesli bidula znajdzie milionera to na 100% jej to kiedys wypomni, ponizy. a tak wogole to powinnas sie go zapytac czy nadal chce z toba byc skoro z takim sentymentem wwspomina byle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie jestem brzydsza od niego bo on nie jest super przystojny. chodzi mi o to czy to buractwo tak mowic? bo wg mnie tak!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozi an
bo ja wiem czy buractwo. zalezy jak to powiedzial. jesli normalnie, bez emocji po prostu stwierdzenie to ok. jesli sie nad tym podniecal i rozmarzyl to faktycznie idiota.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po prostu stwierdzil ale kilka razy powiedzial ze Kasia byla ladna. ja rozumiem ze byla ladna ale jak on mogl wiedzac ze tak siebie nie lubie i jestem w trakcie odchudzania. dobil mnie tym i naprawde nie chce na niego patrzec :( czuje sie gorsza i widac jestem gorsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie dziwiw ci sie ze tak sie poczulas. Wiadomo ze sa ladnw dziewczyny ale facet ktory mowi tak o bylych do obecnej to jakis przyglup. Glupek. Naprawde olej to co powiedzial i ignoruj go, skup sie na sobie buziaki kochana!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
idiota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i Miko艂aj te偶 by艂 nie gorszy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sanitas prawdziwa
Jeste艣 szczerbata? Nie rozumiem, jak on mo偶e z tob膮 by膰 w czasach, kiedy na ka偶dej ulicy w wiekszym mie艣cie jest ze 2 dentyst贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kasia
tak kasia by艂a 艂adna ale kasia ma go w d***e g艂臋boko,i m贸wie to szczerze ,mo偶esz by膰 niegrzeczna schudnij i daj mu popali膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jo艂ki po艂ki
kasia to by艂a pomy艂ka po pijaku, bra艂em j膮 bo tylko ona chcia艂a robi膰 loda z po艂ykiem i liza膰 mi rowek do czysta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie to uczucie by膰 smieciem ludzkim polki co ,to tylko twoja poza ale jest beznadziejna troch臋 musisz to widzie膰 przecie偶 masz umysl jakis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j powiedzia艂 co艣 co mnie jeszcze bardziej zabola艂o ,偶e "cholernie ,mu zale偶a艂o na jego by艂ej i chcia艂 sie z nia o偶enic", a mnie ciagle olewa艂 :O Wiec wyobrazcie jak sie poczu艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A miejcie ich w dooopie moze przyjedzie taki dzien,z e beda za艂owac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
K o pnij go w d**e. A nie jeszcze przy nim bedziesz sie zalamywac. Mysle ze on to robi specjalnie aby cie do siebie zniechecic. Wiesz nie wie jak zakonczyc Wasz zwiazek I chce abys go w tym wyreczyla. Taki Alwaro. Daj sobie spokoj bo pozniej bedziesz zalowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A m贸j na z艂o艣膰 komentuje inne laski na ulicy, ze 艂adne itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mysle, ze robi mi to na zlosc niestety, albo zeby mi pokaza膰, zebym byla " grzeczna i potulna " bo podobaja mu sie tez inne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A m贸j by艂y kiedy艣 zadzwoni艂 do mnie i m贸wi 偶e jego znajomi m贸wi膮, ze ja mam strasznie krzywe z臋by, i on prosi mnie, abym co艣 z tym zrobi艂a. Wtedy to dopiero by艂o mi przykro:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faceci czasem sa okrutni niestety, nie licza sie z uczuciami

Udost臋pnij ten post

Niekt贸re kobiety to same sobie szukaj膮 problem贸w. No i co z tego, 偶e by艂y 艂adne. To by艂e! Teraz jest z Toba a skoro tak to czym艣 go uje艂a艣. Chyba nie jest masochista aby by膰 z jakim艣 pasztetem, kt贸ry go obrzydza prawda? To w Tobie jest problem bo Ty 藕le siebie oceniasz, masz nisk膮 samoocen臋 i chcesz aby si臋 obchodzi艂 z Tob膮 jak z jajkiem. Wyluzuj :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
qrde moj Mikolaj nigdy mi tak nie powiedzial. z jakim sortem faceta przestajecie?

Udost臋pnij ten post