Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego sie boicie najbardziej na swiecie?

Polecane posty

Gość gość

ja najbardziej boje sie niepelnosprawnosci tego ze nie bede mogla decydowac o sobie ze jakas banda oszolomow pod powloką milosierdzia bedzie przedluzac moja agonie i skazywac na liczne upokorzenia. serce mi sie kraje jak widze wszystkich sparalizowanych, cierpiacych, ktorych rodzina.lekarze prawo, skazuje na życie. zycie pelne cierpiania i upokorzen. po tysiakrac wolalabym umrzec.

Gość prawictwo pospolite 152
przyszłości i tego , że może być ciężko życie nie zawsze przynosi łatwe rozwiązania ..

Gość gość
Ja najbardziej się boję tego, że jak będę jadł chrupki, to wpadną mi za bluzkę. Dzisiaj jak się ochlapałem na twarzy sosem otwierając puszkę, to poczułem takie nieprzyjemne uczucie.

czego? ludzi i najbardziej też się potrzebuje tych odpowiednich Więc potrzeba to już ryzyko

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
że wzrosną ceny w Biedronce

Gość gość
Nieszczęść w rodzinie, domu, kalectwa choroby itp. Sytuacji na świecie się aż tak nie boję, nawet gdyby to była III wojna światowa, gdyż one dotyczą wszystkich ludzi i jest z kim dzielić cierpienie.

Gość gość
fanatyków religijnych.

Gość gość
Tego, że kiedyś przestanę być prawiczkiem

Gość gość
opresyjnego państwa i totalitarnych biurokratów

Gość gość
wojny

Gość gość
Ze nie dostanę jutro 5 że sprawdzianu z przyrody

Gość gość
Broken chcesz się roochac kociaku?

Gość gość
gość dziś W jaki sposób rodzina,prawo może skazać kogokolwiek na życie pełne cierpień? Chodzi o zakaz aborcji, eutanazji? Myślisz,że tacy ludzie nie chcą żyć?

Gość gość
gość dziś np osoby z ciezkimi i rozległymi poparzeniami na twarzy, osoby calkowicie sparalizowane ktore nie moga sie normalnie za przeproszeniem wysrac , wysikac czy umyć, ktorym rodzina musi wyjmowac "g****o z tylka" dosłownie, dzieci z chorobą skory ktora powoduje odklejanie sie naskórka i 24 h ból.... to jest straszne ja nigdy nie chcialabym byc taka roslinką, zdana na łaskę i nie laskę innych, wolalabym umrzec. wieszkosc ludzi tak deklaruje, ze nie chcieliby byc poddawani uporczywemu leczeniu tylko woleli by umrzec, nie bez powodu usypia sie zwierzeta, nie bez powodu głupią muchę sie dobija zeby krocej cierpiala...

Gość gość
Może i racja, Nikt nie chce cierpieć.