Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak od wczoraj mnie olewa

Polecane posty

Gość gość

wczoraj wolal wyjsc z kumplami na piwo, wiec umowilismy sie na dzisiaj i cisza. nawet smsa nie napisze. ja mam sie odezwac? skoro bylismy umowieni, ze on do mnie przyjdzie?

Gość gość
Nie pisz do niego. Wiem że to trudne. Ale on Cię olewa. Powinien o Ciebie zabiegać, jeśli nie pisze a mieliście się dziś spotkać to znaczy że mu nie zależy. Jak nie to nie. Szanuj się, bo jeśli sama nie będziesz tego robić to on też nie zacznie. Ten czas kiedy miałaś się dziś z nim spotkać przeznacz na pomalowanie paznokci i zrobienie maseczki na twarz. Wybierz z szafy wystrzałowe ciuchy i nawiąż kontakt z kimś innym- zakupy z koleżanką, może na solarium pójdziecie albo na rower. Ale z kolegą innym się spotkaj, też na piwo, lub spacer. Niech doceni co ma! Tylko się nie poddawaj!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
nie mialam nawet zamiaru napisac pierwsza ;) to bylo pytanie retoryczne, bo wydaje mi sie ze on oczekuje tego, ze to ja sie odezwe :o no i odezwal sie z glupim"co tam?" jakby nic sie nie stalo... i co ja mam na to niby odpisac? o co mu w ogole chodzi?

Gość gość
Widocznie się nie sprawdziłaś więc nic dziwnego że ma cię dość.

Gość gość
Co za dziecinada :O

Gość gość
zgadzam sie, ze dziecinada. czuje zalosc tej sytuacji :o chyba sobie odpuszcze :o

Gość gość
nie sprawdzilam sie niby w czym?