Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia Sonia

Granice prywatności czyli czy ktoś ma prawo wtrącać mi się w takie rzeczy?

Polecane posty

Gość Monia Sonia

Godzinę temu zostałam zaskoczona przez współlokatorkę stwierdzeniem, że ona wie co robię pod kołdrą w nocy gdy myślę, że ona śpi i żebym miała to na uwadze i nie robiła tego więcej. Aż mi szczęka opadła. A co ją to obchodzi? Czy ona ma prawo wtrącać się w takie sprawy?

Gość gość
Może ją obudziłaś kiedyś?

Powiedz jej, że robisz to dopiero od godziny więc opłaty nadal fifty fifty

Gość gość
co ty bredzisz?

Gość Monia Sonia
Nie obudziłam jej. Może sama jeszcze nie spała ale to nie powód chyba do robienia mi takich uwag. Każda ma swoje łóżko i ja się jej nie wtrącam co ona robi w swoim bo mam na tyle taktu, że cudze sprawy szczególnie takie mnie nie interesują. Mam rację?

Gość gość
dlatego wynajmuje się pokoje 1os. dziewczyno :P

Gość gość
za głośno ODDYCHASZ!!!! Ja miałam podobnie ;) 🖐️

Gość gość
Zróbcie sobie 69 i każda będzie zadowolona.

Gość Monia Sonia
Jak mi dasz kasę to wynajmę sobie nawet 1osobową willę i nie oddycham wcale głośno tylko normalnie. Ja myślę, że ona może przeczytała mój pamiętnik i stąd to wie ale byłaby masakra :O :O :O

Gość gość
Prowadzisz statystyki palcówek? :D

Gość Monia Sonia
Ludzie to są jednak świnie :O Jak można wziąć czyjś zeszyt z intymnymi zapiskami i sobie przeczytać? Dla mnie to wprost niewyobrażalne.

Gość SIARCZAN SO4
Dwie sprawy. 1) Czy masz 100% pewnosci, ze ona po prostu nie zauwazyla? 2) Czy ona wie o Twoim pamietniku?

Gość Monia Sonia
To jakiś horror. Wczoraj leżę i prawie już zasypiam i po prostu przekręciłam się z boku na bok tu nagle w ciemności rozlega się jej głos - znowu się zabawiasz? Ona jest już paranoiczką na tym tle. Nic nie robiłam tylko się zwyczajnie przekręciłam a ta sobie już wyobraża nie wiadomo co robię pod kołdrą a akurat wczoraj nic nie robiłam. Czy powinnam jakoś zdecydowaniej reagować na jej docinki? Żałuję że wczoraj się nie odezwałam bo trzeba było zjebać i byłby spokój.

Gość gość
Zjeb ją porządnie i wynajmij sobie pokój , ale z facetem. Nie będziesz miała problemów z zabawianiem się, to on będzie cię zabawiał.

Gość gość
Ty a może ona chce się przyłączyć do zabawy i dlatego tak zagaja

Gość Najszybszy w mieście
Po głębszej analizie powyższego tekstu stwierdzam że problemem nie jesteś Ty a Twoje łóżko 😴 Pewnie skrzypi i budzi biedną koleżanke Rada: zmień łóżko 😴

Gość Monia Sonia
@ gość dziś Ty a może ona chce się przyłączyć do zabawy i dlatego tak zagaja x Piszesz serio? Jeśli czytała mój pamiętnik a czytała na pewno bo skąd indziej mogłaby wiedzieć o masturbowaniu się pod kołdrą to całkiem możliwe jest to co napisałeś. W pamiętniku opisałam fantazję z jej udziałem, że robimy to razem i może ona to przeczytała i teraz faktycznie coś kombinuje bo dziwnie często wraca do tematu. Doszło do tego, że przy byle poruszeniu się na łóżku natychmiast zagaduje o tych sprawach jak wczoraj. Czy istnieje jakiś bezpieczny sposób wysądowania jej intencji?

Gość Najszybszy w mieście
A to ja już wszystko wiem 😴 Przepraszam że się wtrąciłem Słabo mi idzie doradzanie w prowokacjach 😴