Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arishha

do facetow !co oznacza to zachowanie ?

Polecane posty

Gość Arishha

Napiszcie mi co myslicie o takim zachowaniu.Poltora roku temu poznalam na silowni mojego faceta,3 miesiace temu rozstalimy sie.Od okolo 2 miesiecy zagaduje do mnie jeden gosc...to mnie poklepie po ramieniu. ..to proponuje wspolny treninig.Dzisiaj mielismy okazje kilkanascie minut pogadac i zaczal wysmiewac mojego bylego..ze jego penis jest wiekszy od ramienia mojego ex ;) Pozniej powiedzial ze zawsze mial naprawde piekne dziewczyny.ze teraz tez nie jest sam(nie pytalam o to sam, powiedzial)nastepnie powiedzial ze bardzo chcialby miec dzieci. ale nie spotkal jeszcze odpowiedniej kobiety...na koniec zapropnowal wspolna sesje zdjeciowa(jestem poczatkujaca modelka fitness).Dziwne to bo kilka tygodni temu uslyszalam przypadkiem jak rozmawial z kolega i mowil,ze jest dlugo sam(on nie wie ze ja to slyszalam)o co mu chodzi ?powiedzial tez zebym nie chodzila z nikim za szybko do lozka(taaa jakbym niby to robila...)co to oznacza ? chodzi mu o sesje zdjeciowa? czy chcial wybadac grunt ? pomozcie :-)

Gość gość
wysmiewa twojego bylego-zebys do niego przypadkiem nie wrocila.moze jednak wie ze slyszalas rozmowe i chce sie pokazac z innej strony nie wiem

Gość Arishha
no to ja sprawdziłam jaki ten jego penis jest faktycznie większy aż się krztusiłam

Gość Arishha
to powyzej to nie ja !