Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się miejsce w którym mieszkam

Polecane posty

Gość gość

problem polega na tym, ze większości by się podobało. Macie też tak?

Gość gość
Poniekąd tak, moje miasto jest raczej doceniane za swoją urodę, ale mi jakoś szczególnie się nie podoba, choć nie rzygam, przemierzając je. Ale i tak mam nadzieję, że uda mi się wkrótce stąd wynieść.

Gość gość
Ja mieszkam w Warszawie na natolinie i nie mogę patrzec juz na to miejsce i ludzi. Modni i trendy do wyrzy..nia. Żoliborz to byłoby coś :)

Gość gość
A mnie się marzy Salwator :)

Gość gość
Modni i trendy na Natolinie? Że co? Zwykła dzielnica przy metrze. Blokowisko. Żoliborz to dopiero snobizm!

Gość gość
" choć nie rzygam, przemierzając je" :D Uśmiałam się z tego fragmentu!

Gość gość
Wczoraj na spacerze wiedziałam samych trendi ludkow w markowych ciuchach, z modnym sprzetem w modnych samochodach . Może ten natolin sam modny nie jest, ale ludkowie juz tak.

Gość gość
No ale co on takiego modnego mieli? Ciuchy z sieciowek z poswiatecznych wyprz., srajfony z Alledrogo prosto z azjatyckiej dystrybucji i 10 letnie klepane auta z DE i NL? :) Przestan. Wyluzuj.

Gość gość
oni*

Gość gość
To nie były auta klepane. To były nowe auta, 2-3 letnie max. Drogie. Buty tylko new balance, jakieś wypasne telefony, modne okulary i ciuchy. Wszyscy wyglądali jakby ich wyjęte z filmu tvnu.

Gość gość
Buty kupione na wyprz. w Foot Lockerze, lizingowane auta, podróby Ray Banów, tel. do spłacania z drogim abonamentem, przestań.. :D A co ty tak w ogóle ludzi obcinasz? I aż tak precyzyjnie, że widzisz co za model tel. mają? Może jakieś starsze srajfony. W końcu nie odróżnisz najnowszego modelu u przechodnia.

Gość gość
A New Balance to wcale nie jest taki shoe game. Modne to są pstrokate Jordany.

Gość gość
Nie podobają mi ię tacymodni ludzie. Wole miejsca, gdzie ludzie wyglądają nieco dyskretniej. Nie tak markowo.

Gość gość
No na Żoliborzu i Saskiej to dopiero jest lans!

Gość gość
Najlepszy lans jest na Pradze :classic_cool:

Gość gość
Jprdl Przyjedźcie do LDZ na Limankę to zobaczycie prawdziwy "lans" :D

No niestety. Urodziłam się w dzielnicy która jest marzeniem większości ludzi a sama uciekłam do centrum miasta. Teraz mam tam wrócić bo mam tam mieszkanie a w centrum tylko wynajmuję . Nie lubię tam mieszkać-i co ? Powinnam się zrzec mieszkania które jest częścią rodzinnego domu i wynajmować do końca życia czy polubić swoje stare śmiecie?

Gość gość
"Wszyscy wyglądali jakby ich wyjęte z filmu tvnu. " jakie to są filmy tvn-u ? ja nie cierpie polskich seriali ? mega nudne, dialogi o d***e marynie, akcja emocjonująca jak runda szachowa, żeby chociaż było na co popatrzeć ale to też nie, zwykłe mieszkania w polskich warunkach. Jakby to były rezydencje reprezentujące bogactwo światowe to byłoby na co spojrzeć choć i to musiałoby być zaledwie wstępem by na to spojrzeć bo jak mi pokażą jakieś k********y oszpecone na glonojada udające gwiazdy, koło których nawet nie stały to też wyłączam. To ja już wole stare seriale z lat 80-90

Gość gość
Ja co prawda jestem z małego miasteczka ale odrzuca mnie strasznie jak widze kogoś w awiatorach. W ogóle nie podoba mi sie taka moda w warunkach polskich, nawet gdyby to miało być w stolicy od której notabene też mnie odrzuca, wygląda to bardzo pretensjonalnie. Takie okulary to wg mnie tylko w ameryce mają racje bytu a i to też nie u każdego, a u pilotów i policjantów lub u niektórych postaci z filmów

Gość gość
O wy lobuzy jedne, przytulam.

Gość gość
mi nawet podchodzi tam gdzie mieszkam ale nie podoba mi się okolica w której mieszka teściowa, jakoś nie lubie tam jeździć. Nie chodzi o teściową, bo nie jest zła tylko po prostu ta okolica mnie przygnębia jakoś, a mój mąż chętnie by tam kupił działkę, ja się nie bardzo chce na to zgadzać bo boje sie że wpadne w depresje mieszkając tam, z kolei on nie lubi miejsca w którym mieszkają moi rodzice. Niestety działki sensowne cenowo i odległościowo są właśnie w okolicy mieszkania teściów :O

Gość gość
Bo się przyzwyczaił facet albo właśnie jego dzielnica mu się podoba, mi się moja też nie podoba, chociaż wiele osób chciałoby też tam mieszkać podoba mi się za to w takiej okolicy: prawie w lesie, cisza, spokój blisko do morza, jak na osiedlu bernadowo park http://www.bernadowopark.pl/#intro