Zdrowywesoly 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 - znam Angielski -mam kilka fachów w reku -mam rodzine ( kuzynke) oczywisice chce liczyc sam na siebie jak szukac pracy przez neta wyslac CV do Agencji Pracy w Anglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Warto. Przynajmniej jakis przewoznik zarobi na tobie w dwie strony, no i uk jak wydasz kilka stowek na zycie podczas tych kilku tygodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Warto. W uk jest praca. Tylko skończony nieudacznik napisze Ci ze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Nie warto! Nie ma w uk juz pracy pełno polaczkow rumunów i bułgarow chcacych pracowac za minimalną, teraz lepiej Niemcy lub Norwegia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JahIthBer 6 Napisano Kwiecień 4, 2016 ja jestem perkusista, i tutaj znajduje szczescie, jestem doceniany, szanowany, stalem sie czescia czegos, a w polsce neistety nedza jest, nie jest tak kolorowo jak tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Jak sie guzik umie to sie ucieka z PL:D masz dwie lewe rece ze w kraju nie umiesz zalozyc firmy? :) ojojojoj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JahIthBer 6 Napisano Kwiecień 4, 2016 w polsce nie ma perspektyw, a za koncerty dostaje sie gowno nie pieniadz, bo zlotowka sie nie liczy. W anglii jak sie dziala w scenie muzycznej z anglikami, to sie szlifuje nie tylko umiejetnosci jak i jezyk, a oczywiscie jezyk jest chyba druga najpotrzebniejsza rzecza w karierze muzyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Masz kilka fachow w rece i w Polsce nie masz konkretnej kasy? To cos z toba nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Nie ma perspektyw w polsce? Dla nierobów i obiboków nie ma:D co za bohaterowie, wyjechali na gotowe:D królowa da pensyjke minimalna i juz wielki pan jak przyjezdza do polski:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowywesoly 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 tzn ja nie jestem typowym Polakiem ... mam flegmowaty spokojny charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowywesoly 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 gość dziś Masz kilka fachow w rece i w Polsce nie masz konkretnej kasy? To cos z toba nie tak. tak masz racje nie chce robic za darmo do jasnej cholery mam kilka fachów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowywesoly 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 może zadam inaczej pytanie czy w UK da zacząć sie Nowe życie tu W Polsce czuje sie jak Chrystus wszystko mnie przytłacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Nie wpuszcza cie bo od 1 kwietnia trzeba miec pozwolenia na prace w uk:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Jasne ze sie da. Na cuda nie licz, ale ciezka praca powoli do przodu. A jak ci sie nie spodoba zawsze mozesz wrocic. Nic nie tracisz. Najgorzej to nie sprobowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JahIthBer 6 Napisano Kwiecień 5, 2016 gość dziś Nie ma perspektyw w polsce? Dla nierobów i obiboków nie masmiech.gif co za bohaterowie, wyjechali na gotowesmiech.gif królowa da pensyjke minimalna i juz wielki pan jak przyjezdza do polskismiech.gif x Idioto, gram na perkusji juz od 14 lat, a zestaw swoj pierwszy dostalem majac 9 lat, gralem prawie z kazdym kto gra na instrumencie w moim miescie, poznalem od chuia ludzi, ktorzy maja kontakt z muzyka, i wiem co mowie, ale taki szczur jak ty mysli, ze wie lepiej niz ktos kto z muzyka ma kontakt od urodzenia. Nie musze mowic ile sie psychicznie nameczylem, zeby byc teraz i miec tak jak mam teraz. Ale zycie to jest jedna wielka niespodziewana niespodzianka, raz jestes a raz cie nie ma, to dlaczego sie klocic, lepiej zyc miloscia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JahIthBer 6 Napisano Kwiecień 5, 2016 To nie z Polski wyszly na swiat hity, to nie w polsce gral jimi hendrix, to nie z polski sa takie kapele jak black sabbath, judas priest, gdzie obie te kapele sa z birmingham, to nie w polsce byla faza na beatlesow, tzn pewno byla, ale nie z polski sa beatlesi (choc ich fanem nie jestem), to nie w polsce jimi hendrix zaczal kariere, a w londynie, to nie polska jest centrum muzycznym, a anglia, i z tego co zauwazylem w internecie, los angeles, bo tam duzo ciekawych koncertow sie odbylo i sie caly czas pewno odbywa. I ty mi chcesz mowic, ze w polsce jest tak jak tutaj? Masz ty w ogole mozg? Ja wiem jak wyglada scena w polsce, zagra sie na paru festynach w kraju i nic wiecej, a pracowac trzeba w korpo bo inaczej sie nie wyzyje, u mnie w kaliszu 95% to juz stare zepsute dziady, co mysla, ze sa kims, a tutaj spotkalem mloda krew, i ja tez jestem mloda krew, wiec wez sie lepiej zamknij ty kretynie jak ja nienawidze takich debili bez mozgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2016 Oho emigracyjny osrus wyzywa od idiotów :D prawdziwa kultura polaczka:D no brawo mamusia bedzie z ciebie dumna buheeeheee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2016 Debilem to ty jestes emigracyjna swinio co sprzedaje sie za funty królowej, wara mi od polski uju gnij sobie w tym uk:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JahIthBer 6 Napisano Kwiecień 5, 2016 gość dziś Debilem to ty jestes emigracyjna swinio co sprzedaje sie za funty królowej, wara mi od polski uju gnij sobie w tym uksmiech.gif x Ta, ta. Pogadaj se tak poki mozesz frajerze. Szkoda slow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2016 Buehehe tego powyzej filipcia tylko tu brakowalo :D heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2016 Do autora wątku. Jeśli masz chęć wyjechać, jedz. Praca jest, dla fachowców tym bardziej. Nie słuchaj ludzi z tego forum ( to najgorsza patologia, jak widzisz po sposobie wypowiedzi). Swoją drogą każdy pisze ze do uk wyjechali nieudacznicy, a sami emigrowali haha co za blyskotliwosc ;-) pakuj się i wyjezdzaj, tylko omijaj Londyn szerokim łukiem. No i typów takich jak tutaj ;-) Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2016 Dokladnie, omijaj takich jak ja co moga ci dac prace, szybciej wrocisz do PLu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 Anglia oczywiście ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 Tak. Jezeli nie bedziesz zarobic i wrocic tylko zostac i ulozyc sobie zycie to jak najbardziej warto i jest sporo pracy. Tylko radilbym jak najdalej od Londynu, ale to osobista opinia- nie lubie duzych miast i ludzie Sa nieuprzejmi (nigdy nie spedzilem tam wiecej niz weekend). Bardzo duzo pracy jest w mniejszych miastach. Polecam polnoc kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 PL zrównuje się z zachodem jeżeli chodzi o wynagrodzenia. Jak ktoś chce pracować to da sobie w PL rady, bo tu jest bardzo tanio i nie trzeba aż tyle zarabiać. Dam przykład: mieszkanie w centrum Warszawy kosztuje 20-30 razy mniej niż w centrum Londynu. Wystarczy? Rozumiecie o co mi chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 Ale jezeli ktos nie chce mieszkac ani w Warszawie ani w Londynie to w Anglii jest wieksza szansa na zdobycie pracy w korppracji w malym miescie, na miejscu, bez dojazdow. Biznesowe kompleksy sa budowane w mniejszych miejscowosciach. Ja osobiscie nie lubie duzych miast a male miasteczka w Polsce maja w miare malo do zaoferowania w aspekcie pracy i spedzania czasu wolnego. W emigracji nie zawsze chodzi o pieniadze i autor nie pyta sie tylko o zarobki ale czy da ie zycie sobie ulozyc. I da sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 Jak znasz jezyk (chociaz podstawy) to jedz. Gorzej niz jest na pewno nie bedzie a moze nawet lepiej. Ja juz niestety jestem za stara i stracilam szanse przez swoja naiwnosc. W latach dziewiecdziesiatych miaalam nadzieje, ze w PL cos sie zmieni na korzysc i ze bedzie normalnie. Ale pomylilam sie. W tym kraju nigdy nic sie nie zmieni. Tu jest tak jak jest od Mieszka I. Czas to zrozumiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 Bueheheheeeeeeeeeeeeee jechac to mozesz ale do koryta u krolowej na zmywak lub hoteli :D kolejny co w PL NIC NIE UMIE :D:D:D łeheheeeee beka z was osrusy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 "osrusy" - ktos dostal slownik na urodziny. Dlaczego nie widzielismy jeszcze linku do vloga kolego? W koncu ten sztuczny jad napedza tylko youtubowy interes. Nie wierze ze komus az tak sie w zyciu nie powiodlo zeby tyle nienawisci w sobie trzymac. To jest udawane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 Bingol to przegraniec. Ryje w PL za 3.000 i chwali bo do UK już nie może wrócić. Wuefista pieprzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach