Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jołki_połki ukradli ci nick?

Polecane posty

Gość gość

jaki masz nowy

Gość gość
odpocznę trochę od kafe na pewien czas dla własnego dobra , poza tym tu tematy są ciągle takie same, czyli o dziewicach lub prawiczkach , więc nawet nie warto się doktoryzować ! jeszcze kilka lat temu tak zwany 'podszywacz' był inteligentny, czyli pod osobę autora tematu i założyciela podszywał się śmiesznie i fajny napisał tekst , taki do śmiechu , dzisiejszy tak zwany 'podszywacz' to nawet nie jest podszywaczem, to jest zwyczajny DEBIL , który kradnie NICK , jakby chciał pokazać, że tu jest KRÓLEM kafeterii i TU RZĄDZĘ a sam nie ma NIC do powiedzenia na kafe , tylko gwiazdorzy , - jest jeszcze jedna ciekawostka , gdy próbowałem się tu na kafe ostatnio zalogować na NIEBIESKO to jest jakaś 'blokada ' i nie potrafiłem tej 'blokady' ominąć , więc zrozumiałem wprost , że KOMUŚ ZALEŻY NA TYM abym tu nie pisał swoich komentarzy lub nowych tematów i teraz te moje przemyślenia opisałem, jeżeli jestem PERSONA NON GRATTA na forum to nie ma sprawy , luzik , odpoczywam i mam wolne Pozdro od jołki_połki