Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mały chłopak silna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mój chłopak ma problem z tym ze buty na wysokim obcasie. Uwielbiam je nosić mimo że i bez nich jestem od niego sporo wyższa. W dodatku jest raczej watlej postury a ja jestem dość silnej budowy co wpedza go w kompleksy. Jak mu zaradzić? ??

Gość gość
powiedz mu że małe jest piękne cokolwiek to znaczy hehe

Gość gość
Jemu bardziej chodzi o to ze słabo się z tym czuje ze jest dużo mniejszy od swojej dziewczyny i to z tego powodu ma kompleksy. Ja go lubię takim jaki jest. A fakt, male jest piękne , kompaktowe takie :)

Gość gość
A jaka różnica? Bo mam tak samo a jestem niższy od swojej o 4 cm. Prawie nie widać :D

Gość gość
Tak. Ale tam nie dostałam konkretnej odpowiedzi.

Gość gość
A masz jakieś zdjęcie jak wyglądasz z nim jak tak to prześlij chyba powiedziałem gdzieś że to nie ma znaczenia że jestem większa i wyższa od niego :) ,a tak mi powiedz co tam słychać u twojego chłopaka ?

Gość gość
i u ciebie :) ?

Gość gość
Wszystko po staremu, tylko dalej jęczy. ..

Gość gość
Ostatnio powiedział ze czuje się źle z tym ze jestem od niego większa i przez to czuje się mniej męski. Jak wytłumaczyć tej małej główce ze kocham go takiego jakim jest??

Gość gość
A robisz mu laskę z połykiem?

Gość gość
gdybyście do siebie pasowali to podniecałoby go to wręcz a nie jęczałby

Gość gość
Dziewczyno, jesteś facetem w waszym związku i jeśli dojdzie do mordobicia na dyskotece z waszym udziałem to ty będziesz tym co leje nachlanych ziomkow. Smutne? Taki trend. Twój facio ma prawo czuć się zagrożony ale jeśli tobie to nie przeszkadza to on w końcu przywyknie, jeżeli jednak tobie to przeszkadza że masz dziecko za partnera to powiedz mu że dalszy związek jest bez sensu.

Gość gość
Ale ja wiem ze go to podnieca bo w łóżku wrecz szaleje. Lubi się ze mną siłowac i jara go strasznie gdy wygrywam albo gdy mówię mu jak jest mały i słaby, jak potrzebuje mojej opieki itd. .. Nigdy nie musiałam go fizycznie bronić. No cóż będzie musiał przywyknąć bo prędzej sama go uderzę niż zostawię Jęczyc tez jęczy czasem z rozkoszy :) Lubi gdy w jego obecności używam swojej siły i mięśni. Albo gdy jestem w szpilkach i się napinam przed nim, zawsze mówi 'ale jesteś silna ' albo 'ale jesteś wysoka ' i juz w jego majtkach widać erekcję. Ma tylko problem z zachowaniem się w mscach publicznych. Wtedy nie czuje z go pociagam tylko ze mu ciążę.

Gość gość
co ty w nim widzisz?

Gość gość
Faceta który nigdy mnie nie zostawi i zawsze będzie przy mnie nawet gdy sama go o to nie poproszę.

Gość gość
kot też ciebie nigdy nie zostawi, a facet z tym wzrostem jest trochę mało męski

Gość CzwarteImperium
gość dziś kot też ciebie nigdy nie zostawi, a facet z tym wzrostem jest trochę mało męski 4444 A jeśli ma inne zalety? ;) Jaki to wzrost? 158? 😴

Gość gość
Szamberium ma 130 mitomanka. :P

Gość gość
Ma 170 cm. Nie jest to mało ale nie jest to też dużo. Dla mnie w sam raz.

Gość gość
Czy naprawdę to tak dziwne ze uwielbiam chłopaka sporo mniejszego i słabszego od siebie? Ja rozumiem ze to dziwne itd... ale mi osobiście nie przeszkadza to ze to ja noszę ciężkie rzeczy, sięgam wyżej, uwielbiam ćwiczyć moje mięśnie itd. Po prostu lubię wszystkie te sytuacje gdy wracam do mieszkania a mój chłopczyk czeka na mnie bo nie dał rady czegoś odkręcić czy podnieść. Czuje się dzieki temu potrzebna i bardzo ważna dla kogoś. Tym bardziej ze ten ktoś uwielbia na osobnosci to ze jestem dużo większa i silniejsza od niego. Podnieca go bycie słabym a mnie jara bycie 'tą silną ', rozkazywanie mu, czasem smianie z jego słabego , małego ciała. Doskonale wiem ze go to nakręca, kiedy w samej bieliźnie robie poranny trening, a on patrzy z pokusą w oczach jak napinam mięśnie lub sięgam po coś co jest dla niego za wysoko. Jedyne o co proszę to rada jak go przekonac aby na codzień, publicznie nie wstydził się być moim malutkim słabiutkim chłopakiem którego kocham.

Gość gość
Poza tym, mi nie zależy na tym aby facet był 'męski '. Chce mieć kogoś z kim się dobrze czuje i dobrze spędzam czas ;)

Gość Przemkool
No właśnie charakter ważniejszy jest niż wygląd :)

Gość gość
-Przemkool Dokładnie, dziękuję :)

Gość gość
Przemoool U mnie zasadniczym problemem jest to ze ludzie oceniają mój charakter przez pryzmat mojej postury. A wiadomo ze dziewczyna o wzroście 189cm w dodatku na jakichś szpilkach wzbudza mieszane odczucia. :)

Gość gość
Chciałbym mieć wysoką dziewczynę, silną, taka co by mnie ponosiła na barana, co ma masywne nogi, taką co podnieca noszenie chłopaka na barana.

Gość gość
A do czego ci taka dziewczyna? :)

Gość gość
a do czego ci taka dziewczyna? :)

Gość gość
Do kochania