Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To teraz ja. Moja 10 msc córka co noc zrywa się krzykiem.

Polecane posty

Gość gość

Tak myślę, że to ząbki, ale wolę podyskutować z wami o tym. Od około 4 msc budzi się z krzykiem, okropnym, wręcz histerią. Czasem wystarczy smoczek, łyk herbatki, w ostateczności biorę ją na ręce i przez około 20 minut uspokajam. Jest tak co noc. Przy córce się nie kłócimy, czasem jakieś drobne sprzeczki jak u każdego, ale rzadko. Córka w ogóle jest lękliwa, na obcych reaguje histerią. Zauważyłam, że na krzyk też, jak kilka razy ugryzła mnie w palca "Ałaaa". Ogólnie jest czujna, łatwo ją wystraszyć. Kilka razy spadła z łóżka, a w łóżeczku często się przewala i obija o szczebelki. Jest strasznie *****iwa, ale może właśnie powodem są te upadki. Czekam na rady.

Gość gość
r*************.i.w.a I z cenzurą....

Gość gość
Ząbki to raz ale 10 miesięcy to okres bardzo wzmożonego rozwoju mózgu, twoje dziecko teraz intensywnie rozwija swój umysł, nocne histerie to "odreagowanie" systemu :)

Gość gość
To troszkę mnie uspokoiłaś.

Gość gość
Moim zdaniem jest nadwrazliwa na bodźce. Jeśli na nowe osoby reaguje histeria,boi się hałasu,krzykow itp.a pobudki trwają już 4miesiące to skonsultowalabym to z "dobrym" neurologiem.według mnie to nie jest normalne.

Gość gość
wg mnie to taka lękliwość często bywa przejściowa, więc może jeszcze jej sie odmieni

Gość gość
budzi sie w nocy z krzykiem, bo dociera do niej kto jest jej matką :(