Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak sie faceci za mna ogladaja tzn ze jestem ladna?

Polecane posty

Gość gość

Bo sama tego nie potrafię stwierdzić... Patrzą się nieraz ,albo lustrują od góry do dołu, ale to świadczy ,ze sie im podobam? Mam dopiero 18 lat wiec samej ciezko sie mi ocenic. Kolezanki mi mowia, ze ładnie wygladam, ale wiadomo,ze moga tak robic zeby mi bylo milo, ale zdarza sie, ze chłopaki tez tak mowia

Gość gość
jak wystroiłaś się jak na ruskie wesele, to i patrzą :D ze smakiem ubiera się niewiele kobiet. może tu tkwi problem.

Gość gość
Opcje sa dwie: albo rzeczywiście im się podobasz, albo coś masz na twarzy/ubraniu i dlatego się gapią;) No ale pewnie rzeczywiście jestes ładna;)

Gość gość
Ubrałam się w bluzkę z krótkim rękawkiem,czarną skórzaną kurtkę, czarne spodnie z materiału i białe adidasy, to raczej nie jak ruska lalka

Gość gość
może miałaś do tego czerwona torebkę ;) faktem jest jednak, że jak faceci się oglądają, to musiałaś, mimo wszystko wyglądać jak ku/pa nieszczęścia. wytapetowana po biust, z włosami na irokeza, z paznokciami jak u krogulca w kolorze pewnie czerwieni w biało-czarne kropki :D

Gość gość
Jesteś dorosłą dojrzałą fizycznie kobietą to nic dziwnego, że sie a ciebie patrzą

Gość gość
Rownie dobrze mozesz byc tak przydka, ze sie ogladaja, albo masz straszna figure. Daj zdjecie to ci powiemy.

Gość gość
Prawdopodobnie tak ;) na pasztety nie zwracają raczej większej uwagi

Gość gość
Zresztą wiem, to po sobie, kiedys wazyłam 15 kg wiecej to raczej sie na mnie nie gapili, a jak schudłam to zaczeli się dopiero ogladać, a nawey czasem zaczepiac na ulicy i prosic o numer ;) Brzydule sa niewidzialne i tyle

Gość gość
Na mnie czasem jakas kobieta spojrzy ale nie to ze wszystkie wiec nie wiem czy się podobam.

Gość gość
A ja wiem że się podobam. Ale nie mam z tym większego problemu ;)

Gość gość
Albo się podobasz, albo wyglądasz śmiesznie lub dziwnie, nawet dziś zdarza się że wielu ludzi ogląda się za murzynem jak przechodzi ulicą, zwłaszcza starsze osoby :)

Gość gość
8:58 ubralas się jak teraz tysiące dziewczyn w twoim wieku, dokładnie ten zestaw, nawet kolory te same, więc pewnie jesteś ładna skoro jednak cie wyróżniają spojrzeniami

Gość gość
A skąd wy wiecie że faceci za wami oglądają? Same się za nimi oglądacie :) Mnie zdarza się spojrzeć na dziewczynę, czy nawet za nią obejrzeć gdy mnie czymś zaciekawi, np. ładną twarzą, oczami, fajną fryzurą, zgrabnym ciałem, itp... zdarza mi się też popatrzeć na te które wyglądają zabawnie, np. 50 kolczyków na twarzy, bardzo mocny makijaż że aż nie można na to zwrócić uwagi, a dziś obejrzałem się za ładną, młodą dziewczyną o bardzo jasnej cerze... nie zwróciłbym na nią szczególnej uwagi gdyby nie miała pomalowanych ust na jaskrawo czerwono, kompletnie to nie pasowało do jej urody i gryzło się z twarzą :)

Gość gość
Tak to znaczy, że jesteś atrakcyjna seksualnie.

Gość gość
14:57- no bo widać jak jakiś odrwaca głowe mijajac itd

Gość gość
Albo np idzie para kolegów, gadają, a na czas mijania się ze mną rozmowa milknie i wlepiają we mnie gały jakby oczarowani. Ale zdarza się że i dziewczyna tak się spojrzy

Gość gość
Jak ktoś jest wyposzczony to będzie wlepiał gały w każdą laskę która jako tako wygląda :) Normalny facet spojrzy, ale nie będzie się ślinił na widok nawet bardzo pięknej kobiety.

Gość gość
No tak, jak mogłam sobie tak pochlebiać. Wygladam pewnie przeciętnie a wyobrazam sobie nie wiadomo co :-P

Gość gość
Z tym byciem ładną to bym nie przesadzał, bo jednemu się spodobasz, a innemu nie, proste :)

Gość gość
jestes piekna, seksi i ty to wiesz :)

Gość gość
Wrzuć fotkę to ci powiemy :)

Gość gość
nie masz pod co trzepac dziadku?

Gość gość
18:31, no proste, powiedzmy że nie spodobam się 1/10 mężczyzn - wytatuowanemu wulgarnemu karkowi . więc to dalej dobrze świadczy o moim wyglądzie

Gość gość
Nie no fotki nie wrzuce :P Ale jestem szatynka , drobna, dlugie wlosy, zielone oczy, karnacja średnia, twarz podobno ładna, 165 cm wzrostu , niewiele wam to mowi ale to moj taki ogolny opis, ubieram sie raczej zwyczajnie ,ale dosc modnie , ryzy twarzymam podobno delikatne , taka jest opinia innych , ale fotki nie wstawie nie jestem taka odwazna :P choc kiedyswstawilam zdj na necie i dostalam wysokie noty, ale nie wiem czy to bylo obiektywne

Gość gość
Co za roznica? Musisz być strasznie zakompleksiona skoro nawet w takich szczegółach doszukuhesz się potwierdzenia atrakcyjności czy jej brakuu

Gość gość
19:19- dla mnie duza bo chcę byc piekna, zreszta chyba jak kazda kobieta

Gość gość
Najważniejsze abyś była piękna dla tego faceta który z tobą będzie, bo jak na razie to może i masz urodę, ale sprawiasz wrażenie bardzo próżnej, a to odstrasza facetów.

Gość gość
Szczerość to nie próżność