Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy to coraz dziwniejsze te imiona wymyślacie

Polecane posty

Gość gość

już same nie wiecie co wymyślać byleby nie było nawet szczątkowo normalne imie

Gość gość
bo maja jakies kompleksy i tym je leczą...ale leczyc to one glowy powinny ...Mia, Lia, Arnold, ....

Gość gość
Arnold to normalne imie tyle ze malo uzywane(bo brzydkie).Kazdy nazywa dziecko jak chce.

Gość gość
Przed chwilą szłam do pracy i na parkingu matka woła do córki ok.6 lat - Aniela! Kurwa biedna dziewczynka:O

Gość gość
Aniela to normalne imię tylko trochę staromodne i obecnie rzadko spotykane. Natomiast tu padają coraz dziwniejsze propozycje dotyczące imion, o których większość nigdy nie słyszała.

Gość gość
11:07 przecież Aniela to normalne imie:^ Uzywane czesciej na Slasku.przypominam że istniało juz za czasów boleslawa prusa który taki dał tytul książce. Mia to ładne imię tylko ze zwyczajnie nie pasuje z pospolitym polskim nazwiskiem.tak jak i inne ściągnięte z zachodu. Jestem rocznik 86 i przypominajac sobie z mojego otoczenia dziwnym imieniem wtedy były dla nas Ariel,Ronald, Andżelika,Kacper,Luiza,Irmina ale nikt się z nikogo nie śmiał.

Gość gość
gość dziś Aniela normalne imię, tylko kojarzy się ze starszym pokoleniem. To samo jest z imieniem Melania. Mnie ze starszym pokoleniem kojarzy się Maria, Zofia, Franciszek, a jednak ludzie je dzieciom nadają.

Gość gość
Ja na basenie kiedyś usłyszałam jak matka wola Mojżesz do syna.Biedny chłopak.

Gość gość
Wiem, ze Aniela to normalne imię, ale przyznajcie, ze żadna z was nie chciałaby nosić takiego:) Na placu zabaw mamusia do synka Marcela mówi Marcusiu, Marcuniu -pierwsze skojarzenie z marcem.

Gość gość
Aniela takie sobie,ale Anielka juz brzmi ładniej.

Gość gość
za kilka lat Aniela może być popularna tak jak Zosia, pewnie pare lat do tylu tez bylo gadane to co o Aniele, a jak będzie nastolatką to może być po prostu Nelą więc obciachu nie ma