Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 16 miesięczne dziecko i znowu jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Właśnie się dowiedziałam, niby się staraliśmy a jak się okazało ze jestem to zastanawiam się czy dam radę. To będzie taka mala różnica wieku. Niech mnie pociesza mamy z dziećmi z mala różnica wieku

Gość gość
Dostaniesz 500 plus nie marudz. Aha na pewno sobie nie poradzisz.

Gość gość
Czy każde z tych dzieci masz ze swoim obecnym mężczyzną? Czy jesteście w związku i jak długo?

Gość gość
No i nie zapomnij iść na zwolnienie. Ledwo zlazl z ciebie i biegnij na zwolnienie

Gość gość
Na poczatku bedzie ciezko, ale dzieci szybko zaczna sie razem bawic, super sprawa

Gość gość
polki to wiedza jak uslugiwac facetowi ale penisa ssac nie wiedza 999 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
A ty lobuzie jeden, przytulam.

Gość gość
Wy ludzie jesteście porąbani, jakiś margines zasiany idiotkami tu siedzi.

Gość gość
my mamy dzieci , gdzie różnica między nimi to 14 m-cy. Owszem, było trudno. Ale jest coraz lepiej.

Gość gość
Nic tylko się cieszyć!

Gość gość
Miedzy moimi synami jest 22miesiace.mlodszy byl aniolkuem-spal i jadl przez pol roku :-)poznuej umial sie sam pobawic itp.starszy byl bardzo rozgarniety -rozumial ze musi poczekac bo np.mama karmi.naprawde bylo ok.szybko ustawilam ich na wspolna popoludniowa drzemke to i ja moglam sie zdrzemnac lub poczytac. Ucz dziecko samodzielnosci np.wchodzenia pi schodach,jedzenia . Moi kochaja sie jak szaleni chociaz oczywiscie trzepnac tez sie potrafia. Nie martw sie tylko ciesz i dbaj o siebie :-)

Gość gość
Wiele osób ma dzieci z różnicą wieku około 1,5roku-2lata więc na pewno dasz radę.

Gość gość
Dasz radę, a potem będziesz się cieszyć z takiej małej różnicy. U mnie różnica 25 miesięcy.

Gość gość
U mnie 1,5 roku i było spoko:)

Gość gość
Nieprzesadzaj ja mam 8 mc córkę i jestem w ciąży. Obie ciążę planowane. Postanowiliśmy z mężem, że wychowamy rok po roku a potem będziemy mogli wrócić do swoich zajęć.

Gość gość
ja piejdoje kto tu siedzi ? kto tu się udziela ? co za patola :-o

Gość gość
gość dziś ja piejdoje kto tu siedzi ? kto tu się udziela ? co za patola pechowiec.gif x Przepraszam bardzo, ale jak się rodzi w wieku 35 lat, to na drugie już za wiele czasu nie ma :P

Gość gość
"Patola" - to raczej chodziło o osoby z początku tematu, które pisały idiotyzmy niz o fakt posiadania dzieci z małą różnica wieku

Gość gość
Tu autorka, dzięki za mile odpowiedzi, miałam już nie odpisywać właśnie przez ta patologie na początku ale widze, że normalne kobiety też tu są. Dziewczyny a jak sobie radzilyscie ze spacerami?

Gość gość
Ja mialam wozek rok po roku graco i bylam niezalezna.

Gość gość
autorko tez planowalismy mała roznice wieku niestety poroniłam druga ciaze i chwilowo zawieszamy działania mam synka 9 miesiecy ma i cóz zostaje mi odczekac 2-3 lata nie mniej jednak zazdroszcze ci i trzymam kciuki! zobaczysz dzieci sie beda razem bawic za kilka lat a takie mamy jak ja znowu beda wchodzic w pieluchy i zabawiac osobno kazdego:P ciesz sie kochana i uwazaj na siebie! ja karmiłam piersia i poronilam w 7 tyg- zrób badania czy wszystko masz w normie-morfologia itp i skonsultuj sie z lekarzem w tej sprawie, ja tego nei zrobilam....

Gość gość
"Patola" - to raczej chodziło o osoby z początku tematu, które pisały idiotyzmy niz o fakt posiadania dzieci z małą różnica wieku DOKŁADNIE O TO MI CHODZIŁO autorko ja mam dzieci z małą różnicą wieku już duże , pamiętam jak szwagierka mi mówiła ,że ona by nie mogła tak i z teściami i z każdym mi doopę obrabiała teraz stara sie o dziecko 6 lekarzy i dalej nic każdy mówi to samo ż już dzieci mieć nie może :-( przykro mi bo ja jej mówiłam nie zazdrość mi nie obgaduj a działaj .... jak był na to czas

Gość gość
Moja ma 16mies i wlasnie staramy sie o drugie

Gość gość
U mnie miały być ròwne dwa lata ròżnicy niestety poroniłam ale szybko udało się znowu i ròżnica pomiędzy dziećmi jest 2 lata i 4 miesiace. My chcielismy miec dzieci z roznicą wieku ok 2 lat i się udało. Na początku rzeczywiście ciężko u mnie głòwnie ze względu na zazdrość starszego. Ale z czasem lepiej. Starszy już z wòzka nie korzystał więc spacery ok. Bałam się, że będzie uciekał itd ale bardzo szybko nauczył się chodzić przy wòzku za rączkę. Na pewno dasz radę :-) moim zdaniem mała ròżnica wieku ma bardzo dużo zalet. A jak patrzę na dzieciaki moje jak za sobą przepadają i jedno za drugim patrzy to absolutnie nie żałuję :-)

Gość gość
Moje dziecko ma 18 mies a ja za 3 mies rodze, i jeszcze mam synka w wieku szkolnym i wiem ze dam rade

Gość Jedynaczka4
Na pocieszenie Ci powiem że początki zawsze są trudne.Między moimi dziećmi jest 15 miesięcy różnicy.Bardzo pomaga mi mąż, teraz tylko po pracy.Wdrożyłam się i całkiem dobrze sobie radzę.Trochę muszę się po gimnastykować z wyjściem z dwójeczką na spacer, ale też dochodzę do wprawy:D Dasz radę, życzę Ci wszystkiego najlepszego, pozdrawiam.

Gość gość
Ja ci zazdroszczę. Zdrowia dla dzieciaczków.

Gość gość
Autorko, ja mam dwie córki z różnicą wieku 2 lata, które są juz nastolatkami, a trzecie po 6 latach od tej młodszej i powiem szczerze, że łatwiej mi było z dwójką małych niż teraz. Trzeba było z niemowlakiem odwozić je do szkoły, przedszkola, odrabiać lekcje, a do pomocy się nie garnęły. Życzę zdrowia i głowa do góry!