Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
tak, tak, wiemy, według ciebie nawet dziewczyna, która miała jednego chłopaka bez ślubu i to w związku to oczywiście puszczalska szmata

Gość gość
Dziewica tak samo, w końcu po stosunku przestaje nią być, zatem przerzuć się na facetów.

Gość gość
Hej, Michałek, za kilka dni mój chłopak do mnie przychodzi, zamierzam mu zrobić lodzika jak marzenie. :)

Gość gość
Michał121212 dziś Tylko nie zadźgaj tej nie dziewicy przypadkiem.

Gość gość
Ale jeśli będziesz uprawiał seks bez ślubu to już nie zasługujesz na dziewicę i Bóg cię pokaże za nieprokreacyjny seks. :)

Gość gość
Ach, czyli jednak hipokryzja i podwójne standardy z ciebie wyłażą.

Gość gość
10:31 akurat mezczyzn ten nakaz nie obowiazuje np taki Abraham albo Salomon mial kilka zon. usmiech.gif po za tym nie twoj z***bany interes co mi wolno, a czego nie. usmiech.gif x Idioto głupi, przeczytaj rachunek sumienia!! Seks przed ślubem to grzech zarówno dla kobiety jak i dla mezczyzny! A harem to muzułmanie mają, nie chrześcijanie cwelu! Powiedz księdzu na spowiedzi, że chcesz mieć kilka zon :D

Gość gość
Czyli kobiety mają być święte, ale mężczyzna to jednak sobie może? Nie ma tak dobrze. A ty jesteś jednak chooyem. :)

Gość gość
Ja też tak uważam, nie dziewica do stałego związku to najgorszy z możliwych wyborów, nadają się tylko do poużywania sobie.

Gość gość
"Czyli kobiety mają być święte, ale mężczyzna to jednak sobie może? Nie ma tak dobrze. A ty jesteś jednak chooyem. usmiech.gif" Tak dokładnie. Ja katolikiem jak kolega nie jestem. I uważam, że mężczyzna ma prawo uprawiać seksu dużo zanim zwiąże się na stałe z dziewicą, bo jest nagonka na prawików, wszyscy nimi gardzą, nawet wy traktujecie ich jak śmieci i stawiacie na piedestale roochacze, a dziewice są szanowane i respektowane przez większość ludzi. Uwarunkowania kulturowe, rolę. Gdyby było równe traktowanie i zarówno prawiczki, jak i dziewice byłyby szanowane to co innego, ale prawiczek to śmieć, wyśmiewany, a dziewica to bóstwo. Więc tak, mamy prawo roochać, a potem brać dziewice.

Gość gość
gość dziś Właśnie dlatego jestem dziewicą, gardzę nienawiścią i zakłamaniem mężczyzn, dlatego żadne zwierzątko nie będzie miało orgazmu na widok mojej krwi i bólu, s*******ny.

Gość gość
można je porównać do publicznego kibla, srasz i wychodzisz

Gość gość
Pozytyw w tym jest dla nas taki, ze bardziej niz kiedykolwiek oplaca sie byc puszczalska. Gwarancja ze sie nie dostanie takiego syfu, jakim autor probuje nas przekonac, ze jest.