Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie interesują mnie tematy religijne ani polityczne

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne w wieku 21 lat? Większość moich rówieśników lubi te tematy,interesuje się swiatem w większym czy mniejszym stopniu a ja..szkoda gadać.

Gość gość
A mnie nie interesuje, że ktoś cię rzucił, tęsknisz, kochasz i srasz :O

Gość gość
Jesteś kobietą? Jeśli tak to można ci wybaczyć brak zainteresowania takimi sprawami :P

Gość gość
Tak,kobieta ;D na uczelni koleżanki lubią o tym rozmawiać,nawet jeśli studiują tzw podrzędne kierunki.. czuję się głupia :p

Gość gość
Rozmawiać o tym to każdy potrafi ale powiedzieć coś mądrego na ten temat to już inna sprawa :D

Gość gość
że polityczne jestem w stanie zrozumieć bo często nudzą..ale religijne? to najciekawszy temat jaki może być :P skąd pochodzimy,jak to jest, co wspólnego mają religie,jakie majądobre a jakie złe poglądy i tak dalej..no i z tym sie łączy kosmos,ufo..i w jakims stopniu takze polityka,teorie spiskowe,illuminati..no najciekawsze tematy na swiecie rozwój duchowy widocznie młoda dusza z ciebie,interesuje Cie pewnie materializm i sprawy przyziemne,twardo stąpasz po ziemi,nie bujasz w obłokach? science fiction pewnie też nie lubisz?

Gość przerost tresci nad forma
teorie spiskowe,illuminati..no najciekawsze tematy na swiecie>>dobre dla schizofrenikow :D

Gość gość
no dla mnie ciekawe juz mniej bo duzo rozkminilam wprawdzie ;) ale i tak