Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przed zalozeniem obrozy na kleszcze psu trzeba go dokladnie umyć?kto wie?

Polecane posty

Gość gość

bo moja mama kupila psu jakąś obrożę za stówke i niby ma dzialac az 8 miesięcy..nie wiem cz w to wierzyc.. czy przed zalozeniem jej musze psa umyć?pies jest podworkowy wiejski i ma bude na zewnątrz -nie jest psem domowym:)

Gość gość
ja kapie psa kiedy jest brudny ,czy wychodzisz z psem na spacer ,czy pies ma czysta wode i sucha karme ,na pudelku masz napisane jak stosowac obroze ,dbaj o psa

Gość gość
moj pies chodzi na spacery 2 razy dziennie i codziennie.. wtedy robi kupe w lesie zawsze jedzenie ma codziennie dwa razy i to sporo je ..glownie kasza z warzywami i czasem karme

Gość gość
Przed zastosowaniem jakiegokolwiek preparatu na kleszcze czy to obroża czy krople musi być 2 tygodnie odstępu od kąpania. Czyli np wykąpałaś psa dzisiaj to obrożę możesz założyć po 2 tygodniach i w drugą stronę jak założyłaś obrożę dziś to kąpanie za 2 tygodnie. Mam nadzieję że pomogłam.

Gość gość
ojejku:(to znaczy,że nie moge go wykapać:( bo obroze chce zalozyć mu jutro juz:(

Gość sariks
Obroze ? One sie do niczego nie nadają. Obczaj sobie fiprex, jest tanszy i bardziej skuteczny a przede wszytkim bezpieczny dla psa. Obroze maja wiele działań niepożądanych.

Gość gość
no jasne, zwlaszcza dooope trzeba mu dokladnie wymyc