Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci mojego byłego mają na imie Lena i Julia tak jak te lesbijki z Tatuu

Polecane posty

Gość gość

Masakra. Podobno to nie on ale jego konkubina wybierała te imiona. Co do imion to generalnie nic nie mam ale w połączeniu razem brzmią śmiesznie mając na uwadze te lesbijki z zespołu. Pytanie, vczy konkubina exia nie myśli????

Gość gość
Nie, nie myslę tak. W ogóle nie mam takich skojarzeń. Zacznij żyć swoim życiem :)

Gość gość
Kiedy ja żyję swoim życiem bardziej niż ci się wydaje. Mój ex jest teraz moich kochankiem. Konkubina wrobiła go w dzieci ale jak widać w innych sferach go nie zaspokaja, a co najgorsze nawet nie pilnuje aby codziennie do domu na noc wracał. Masakra. Gdybym ja miała męża albo konkubenta a przynajmniej dzieci z nim w życiu bym nie pozwoliłą aby nocował poza domem, albo wracał po kilku dniach nawalony z imprezy. Dramat.

Gość gość
ale co cię śmieszy. fakt ze sa lesbijkami te piosenkarki? a nie śmieszy cię uprawianie seksu z kims kto zdradza swoja kobiete i dwojke dzieci?

Gość gość
Jesteś żałosna i tyle w temacie

Gość gość
Nie , nie śmieszy mnie, bo ani ja ani on nie ślubowaliśmy. Temat jest zresztą bardziej skomplikowany niż ci się może wydawać. Poza tym jak myślisz dlaczego on się z nią nie ożenił pomimo dwójki dzieci ?

Gość gość
pyknijcie sobie dziecko :D

Gość gość
Nie wykluczamy tego .

Gość gość
Buhaha. Nie dziwie sie ze konkubina twojego ex nie chce tego faceta wiec nie reaguje. Kto by chcial takiego debila. Wspolczuje ci ale widzę ze jesteście siebie warci

Gość gość
jak beda chlopcy to proponuje Jarek i Lech albo Storten i Kongstrup :) Leslie i Lenny, cool b***h :D

Gość gość
gość dziś Nie , nie śmieszy mnie, bo ani ja ani on nie ślubowaliśmy. xxxxx nie masz żadnych zasad moralnych, myslisz, ze jak ktos komus przed księdzem albo urzędnikiem nie slubowal to znaczy , ze może tego drugiego w c***a robić?? Poza tym szanuj się, gośc łazi do Ciebie się k***ic a Tobie to pasi??

Gość gość
gość dziś Dokładnie, robi za wór na spermę i jeszcze jest z tego dumna. Bo lepsza w te klocki od jego kobiety. Żal pl.

Gość gość
Przecież to prowo w najczystszej postaci :)

Gość gość
Niestety raczej nie :(

Gość gość
jeżeli to nie zbieg okoliczności to mam wrazenie, ze wiem o kim ta kobieta pisze...

Gość gość
jaka jest wasza ulubiona piosenka tatu? malczik gej, friend or foe, gomenasai? a może ja sa szła suma, nas niedogoniat, all about us. moja chyba malczik gej :D

Gość gość
He raczej nie są lesbijkami skoro pozakładały swoje rodziny.Miały po prostu laski taki wizerunek sceniczny od tyle. Może po prostu zazdrościsz dziewczynie twojego byłego że ma z nim dzieci i głupio się czepiasz.A to że sypiasz z byłym który jest z inną i ma z nią dzieci nie za dobrze o tobie świadczy.

Gość gość
Jest tylko maly problem:) te dziewczyny nie sa lesbijkami buahahaha Wszystko bylo robione dla wypromowania zespolu ,te lizanki na scenie tez

Gość gość
jakie marne prowo 0/10 k****o