Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paszport

Polecane posty

Gość gość

Czy do uk potrzebuje paszport gdzie mogę pobrać wniosek i czy przysługuje mi ulga jeśli chodzę do szkoły policealnej?

Gość gość
ulga ci k***a nie przysluguje przestan wyczerpywac zasoby UK i naucz sie pracowac bo za komuny glupot cie nauczono by tylko na darmoche ladowac a teraz no widzisz nie tak prosto w kapitalizmie jak ci durni rodzice pierdzili 777 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
do UK wystarczy Ci aktualny dowód osobisty :) a jeśli się tak upierasz przy paszporcie, to wniosek możesz pobrać/złożyć we właściwym dla Twojego miejsca zameldowania/zamieszkania urzędzie wojewódzkim lub jego terenowym oddziale https://mswia.gov.pl/pl/tagi/537,paszporty.html

Gość gość
Dzięki za pomoc

Gość gość
do gość 2016.04.05 ulga ci k***a nie przysluguje przestan wyczerpywac zasoby uk i naucz sie pracowac bo za komuny glupot cie nauczono by tylko na darmoche ladowac a teraz no widzisz nie tak prosto w kapitalizmie jak ci durni rodzice pierdzili 777www.youtube.com/watch?v=n08-snpvlkk. widzę że wogole czytać nie umiesz. chodziło mi o to czy wyjeżdżając do uk musze mieć paszport czy wystarczy tylko dowód osobisty. czytaj że zrozumieniem bo napisałam czy przysługuje mi ulga jeśli chodzę do szkoły policealnej chodziło oczywiście o paszport rp. wybacz ale nie będę się zniżac do poziomu jaki reprezentujesz swoją osobą.