Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia architektura wnętrz

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy są tutaj osoby, które studiują architekturę wnętrz i mogłyby mi polecić jakąś uczelnię? Biorę pod uwagę trzy miasta - Kraków, Warszawę i Poznań. Z góry dzięki za pomoc. a tak btw. za miesiąc piszę maturę, więc trzymajcie kciuki!

Gość gość
moze politechnika?

Gość gość
po tych studiach już teraz trudno jest znaleźć pracę, chyba, że sprzedawcy mebli... A z miast to chyba Warszawa, na słabe prywatne uczelnie cię przyjmą, ale na państwowe to raczej nie masz szans.

Gość gość
Ja zdecydowałam się na fachową pomoc profesjonalistów. Pół roku temu korzystałam z usług pracowni ARCHITETTO.PL i mogę im wystawić wzorowe świadectwo. Wszystko, cała współpraca, przebiegała przykładnie, bez problemów, a efekt końcowy był więcej niż zadowalający. Polecam jednak zdać się na profesjonalną rękę - naprawdę robi różnicę.

Z własnego doświadczenia mogę polecić Tobie Warszawę i studia na UTH – bo sama studiuję tutaj Architekturę wnętrz na specjalności Home design. Generalnie i samą uczelnię i poziom nauczania oceniam na duży plus. UTH bardzo zaskoczyło mnie ilością zajęć praktycznych. My jako studenci architektury mamy dostęp do nowoczesnej pracowni komputerowej, pracowni stylistycznych i biur projektowych. Czuję, że każdego dnia tutaj się rozwijam, a w tym zawodzie chyba właśnie o to chodzi? ;) A i co do matury, to trzymam kciuki! Powodzenia!