Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość slonce0210

mściwy facet

Polecane posty

Gość slonce0210

Jak to jest z tymi facetami, że są tak mściwi??? Zostawił mnie, w bardzo podły sposób... pewnego dnia pokłóciliśmy się, była cisza ok. 3 miesiące, potem podczas jednej z imprez pogodziliśmy się, było obiecywanie i przepraszanie. Uwierzyłam, ale dałam warunek, żeby wszystko wyjaśnić, wtedy będzie szansa. I owszem spotkaliśmy się na kawie, żeby wszystko uporządkować. Wyrzuciliśmy żale. Miało być do przodu. Za dwa dni spotykamy się na piwku i słyszę, że chce zerwać ze mną. Bo nie możemy się dogadać. Ale chce też przyjaźni - bo jednak fajna kumpela ze mnie. Sory, ale nie umiem się przyjaźnić z byłym....to takie głupie. Ale może to ja jestem dziwna. I co się stało....???? Facet najzwyczajniej w świecie się mści na mnie. Pracujemy w jednej firmie - i robi mi koło pióra, ale nie tak wprost tylko podkłada zwyczajnie świnie. Pomija w komunikacji, pomija w mailach, w tematach wspólnych. Normalnie w perfidny sposób uprzykrza mi pracę. Ale przy ludziach udaje uśmiechniętego. Co mam robić? Jak sobie poradzić? Jak się nie dać sprowokować? Miałyście taką sytuację? pomóżcie....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować