Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o kobietach, ktore sie poddaly i nie chca miec nikogo

Polecane posty

Gość gość

ja taka jestem. Nie zostalam bardzo zraniona, nie mam traumatycznej przeszlosci i tak dalej, tylko uznalam, ze szkoda zachodu. Nie jestem wymagajaca, nie mam nawet kogo odrzucac bo prawie nikogo nowego nie poznaje, na imprezy nie chodze bo nie lubie, na codzien przebywam w damskim towarzystwie, na poznaniu faceta mi nie zalezy. Czy to strasznie nienormalne i niedobre i powinnam marzyc nawet o glupim ksieciu na bialym koniu? Jak juz mowilam nawet nie mam wymagan, nie mam wizji faceta, bo nie widze z zadnym przyszlosci, jakikolwiek by byl.

Gość gość
jak tak mam przez chore wymagania dzisiejszych kobiet

Gość gość
ech :O po co ci dziad z dziadami to tylko problemy ale marzyć to dobra rzecz ja nigdy nie szukałam i nie zamierzam szukać ale się modlę do Boga on wie lepiej jak będzie chciał to mi kogoś odpowiedniego podeśle

Gość gość
Pewnie jakby jakiś się nawinął, to byś zmieniła zdanie a niemarzenie o księciu jest akurat normalne i w porządku. Właściwie to jesteś normalna pod tym względem, po prostu masz małe możliwości (nie spotykasz mężczyzn itp.), więc marzenia o facecie to by była strata czasu. Ale, ale...rozkminiasz ten temat, więc pewnie tak całkowicie się nie zamknęłaś :P

Gość gość
Myślę, że tak, a i owszem, jak również może nie, chociażby dlatego ponieważ, że tak.

Gość gość
To jest racjonalna postawa autorko. Jak ktoś się ma nawinąć to się nawinie, nie ma co szukać na sily.

Gość gość
czekam tylko na twojego sobowtóra ze zdrową psychika :D dopiero busiarza 1 spotkałam, bede szukać dalej :D

Gość gość
Doskonale Cie rozumiem I poki jestes szczesliwa - niech tak bedzie. Czasy naszych babc I dziadkow,ze trzeba bylo zyc w zwiazku,a stara panna czy kawaler zostali skazywani na spoleczna banicje minely. Na dzien dzisiejszy jest wiele pokreconych ludzi, ciezko znalezc kogos normlanego do zwiazku. Wiec mialam taka postawe jak Ty przez lata.Az sie trafil,,,super chlopak,kochajzy noszacy mnie na rekach mezczyzna. Dopoki nie dowiedzialam sie,ze przelecial (to bylo jeszcze zanim sie poznalismy) mloda panienke I kazal jej usunac dzieciaka. Laska wystarszona zrobila to,a ja nie wiem,czy mam byc z nim czy nie...bo dla mnie jest super...

Gość gość
zerwij bo *****cz

Gość gość
no patrz, a tak to mówił, że on się nie wypowiada w kwestii aborcji ahahaha :D

Gość gość
Na co Ci facet. Dzis kobiety sa samowystarczalne. Rzadko mozna spotkac faceta na prawde wartego zachodu. Wyjdziesz za maz i skonczy sie bajka. Nie bedzie spedzal z toba czasu, przestanie sie starac, wszystko bedzie na twojej glowie. Polscy mezczyznni wciaz maja w glowach obraz sprzed 200 lat kiedy to byli panami domu a kobiety podkladaly im zarcie pod nos. Malo to postow na forach typu: maz mi powiedzial ze po ciazy wygladam jak krowa, moj maz pije i przepija pieniadze, moj maz woli kolegow ode mnie i dzieci, maz nic nie robi w domu chociaz oboje pracujemy itp itd. Warto zdecydowac sie na macierzynstwo. ALe chlop to udreka. Nigdy to nie wyglada jak w serialach. To zawsze jest walka o t o zeby choc troche z siebie facet dal. A teraz to juz w ogole. faceci nawet nie sa w stanie zarobic porzadnie. Kiedys przynamniej kobiety nie musialy sie martwic pieniedzmi. Znosily chumory meza ale on musial utrzymac rodzine. A dzis kobieta musi isc do roboty zeby rodzina sie utrzymala, porobic wszystko w domu, wygladac jak ksiezniczka nawet po urodzeniu dziecka, byc w lozku swietna i ogarnac dom bo jak nie to facet bedzie niezadowolony.