Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę znaleźć nikogo sensownego

Polecane posty

Gość gość
Inne zasady moralne? Nie przejdzie.

Gość gość
a skąd jesteś autorko

Gość gość
A to nieważne.

Gość gość
A jesteś dziewicą

Gość gość
Boże :P

Gość gość
czysta jak łza

Gość gość
bo to ważne w związku

Gość gość
Serio? a ja myślałam, że ważna jest więź i wzajemne zrozumienie, a nie blona dziewicza czy też jej brak.

Gość gość
ale dziewictwo tez jest ważne jak ty uważasz, że to tylko błona to gratulacje

Gość gość
musisz być czysta i trzymać dla przyszłego męża

Gość smokopies
Twoje wpisy to jedne z najmądrzejszych wypowiedzi na tym forum. Widać w nich twoją mądrość i dojrzałość . Potrafisz właściwie ocenić intencje facetów czyniących ci awanse, nie ulegasz ich słodkim słówkom i namowom które mają tylko jeden cel zaciągnąć cię jak najszybciej do łóżka. Oni mają cię za głupią gąskę do zaliczenia a tu zonk trafił się diamencik który przed seksem chce najpierw się bliżej poznać i nawiązać głębszą relację. Brawo dla ciebie myślałem że takie kobiety są na wymarciu,(teraz króluje seks na pierwszej randce). Ktoś kto zdobędzie twoje serce będzie prawdziwym szczęściarzem.

Gość gość
na pewno kogos znajdziesz

Gość gość
dzisiejsi faceci sa do d**y

Gość gość
Zamiast jęczeć i narzekać sama zagadaj jakiegoś fajnego faceta, który ci wpadnie w oko. Księżniczki to wiecznie czekają, aż im manna sama spadnie z nieba.

Gość gość
"Podwalają się do mnie", "Albo mam pecha", "nie przyciągam takich facetów, jakich bym chciała." Ty nikogo nie znalazłaś bo nikogo nie szukasz tylko czekasz na księcia z bajki.

Gość 21025
Ludzie ogarnijcie się trochę... Dziewczyno tutaj nie ma nikogo, powtarzam nikogo, inteligentnego do rozmów na takim poziomie. Czasami się zdarzy ktoś na poziomie ale to rzadkość ;) Widzisz ja mam podobne podejście do związku jak Ty. Wygląd to nie wszystko. Liczy się to co masz w głowie, tok rozumowania. Wiele można wymienić. Jestem facetem i mam bardzo zbliżony, że tak to określę, system co do wyboru 2 połówki. Powiem tak: Nie poddawaj się i nie trać nadziei ;) Może kiedyś trafisz na odpowiednią osobę :)

Gość maczu piczu
To moze oboje sie tu jakos dogadacie. Dwoje inteligentnych i wymagajacych ludzi. Po co szukac gdzie indziej (sic!). Przeciez nie o wyglad chodzi :D

Gość gość
Kobieta powinna być wdzięczna za to ,że do niej startujemy. Pamiętam ,że ktoś kiedyś powiedział : "atrakcyjność kobiety jest jak świeca, płonie lub nie ,natomiast atrakcyjność mężczyzny jest jak lampa naftowa z początku może się lekko tlić ale z bliższym poznamiem płomień może się zwiększać". Nie bądź dzieckiem i daj czasem szansę mniej urodziwym i biedniejszym. Jedna randka więcej nikomu krzywdy nie zrobi.

Gość gość
ale jej nie chodzi o wyglad czy majatek, tylko o to ze to sa buraki. Rozumiem bo ja mam podobny problem