Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ośw

wesele okolice Oświęcimia

Polecane posty

Gość gość ośw

Witam. Jestem z Oświęcimia, planujemy wesele na następny rok, mam nadzieję że zdążymy załatwić bo terminy niestety wszędzie są odległe. Czy możecie polecić jakąś restauracje lub zespół muzyczny? Myśleliśmy o lejli w Porębie Wielkiej, ewentualnie zajazd Artur w Broszkowicach, może ktoś był? Co do zespołu też mamy problem, mamy na oku w sumie tylko jedną, zespół Rudeboys. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za odpowiedzi. Szczerze mówiąc nie bardzo wiemy jak się za to zabrać, chętnie pogadałabym z kimś kto nie dawno organizował wesele

Gość gość
Myśleliście o restauracji Obóz? Mają świetny zespół o nazwie koncentracja xD

mysle, ze najodpowiednim miejscem na wesele w oswiecimiu byla by komora gazowa w auschwitz birkenau, albo ktores z krematorium.

Gość gość
z oswiecimia jestem ,zielonka polecam jak lubisz daleko od miasta to artur kolo broszkowic ,tam pewnie drogo ,zielonka tania ,a kapele ? znajomi ci polecom;-)

Gość gość
albo remiza w porąbce nad solom ,tylko niewiem czy jeszcze istnieje :-) mozna pic zygać i palić:;-)

Gość gość
Chodziło mi o poważne odpowiedzi, nie wiem co was tak śmieszy

Gość gość ośw
Jest tu ktoś normalny jeszcze?

Gość Marinta
Ja z kolei uważam, że ten dj Daro jest bardzo dobry - http://3-dj.pl/ . Myślę, że warto zapoznać się z ich ofertą, jeśli dobrego dj na wesele szukacie.

Gość Karinka777
Na moim weselu i u kilku moich znajomych grał The Good Sound. Baardzo utalentowani wokaliści, a saksofon, akordeon...robią wrażenie ;) Mają bardzo szeroki repertuar i potragią świetnie zabawiać gości ;)

Gość gość
Zespół Oktan Band! Potrafią rewelacyjnie zabawiać gości, mają szeroki repertuar, świetne głosy :)