Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdzie nie jesteś sam...;)

Polecane posty

Gość gość

sam możesz być tylko w pustym mieszkaniu, ale i wtedy masz internet (na ogół) do czego zmierzam? jestem takim troszke odludkiem ale nie ekstremalnym i lubię sobie posiedzieć sama na jakiejś ławce, podumać, albo jak zmęczę się chodząc po mieście to przysiadam na przystanku, ławce aż odpocznę i ...zawsze ktoś cie w takiej sytuacji zauważy, albo ludzie z ulotkami, albo ludzie pytający o coś, albo ktoś się przysiada. poza tym teraz wszędzie jest ochrona, kiedys siedziałam dłuzej na ławce w budynku biblioteki i za jakis czas przyszedł ochroniarz popatrzeć co ja tak długo i "podejrzanie" tu siedzę ;) widocznie siedzenie i przeglądanie czegoś jest dziwaczne... taki paradoks, uciekajac od towarzystwa ludzie jednak je przyciągam...samemu można byc tylko we własnym domu (tylko mało kto mieszka sam), w innych miejscach zawsze ktoś sie zainteresuje, albo w celu wciśnięcia ulotki, albo pogadania bo nudno, albo podrywu albo czegoś jeszcze innego, takie tam wnioski :P

Gość gość
albo w celu obgadania wyglądu, robią to grupki jak widzą samotną osobę, często pary tak robią ;/ co jest naprawdę dołujące, że są tacy podli

Gość gość
pewnie jestes ladna:-) ja siedze sam od 1 po 15 mam sasiadow i dowiedza sie ze zdechlem jak zacznie smierdzeć:-) wali mie to ale prawda jest jedna jak niemasz to kogoo chodzisz? dzis lekarz ci trucizne poda jak sie leczysz na FNZ :-D

Gość gość
nawet w pustym mieszkaniu nie jesteś sam bo ono nie jest puste, duchy są wszędzie

Gość gość
oj nigdzie nigdzie,ja ludzi nie znoszę ,zaadoptowałam psa i łooo matko ,zawsze sie ktoś przyczepi ,jakaś pani z pieskiem ,jakis pan bo on miał podobną sunię ,a to jakieś dziecko,marzyły mi sie długie samotne spacery z psiakiem a tymczasem muszę wsiadać wq auto i jechać za miasto ,bo w okolicy jestem od razu rozpoznawalna ze względu na dosyć specyficzną wade psa.

Gość gość
twoja kamera jest wszedzie oszolomie

Gość gość
nie jestem ładna, może wyglądam na zagubioną czy coś

Gość gość
kolega kupil psa jamnika z rodowodem dal 1000ka mam se psa kupic zeby sasiedzi mnie lubieli? to ja nielubie sasiadow z psami bo na klatce lub przed zawsze nasrane i najszczane ,jak w zimie czasem zarowka sie przed klatka przepali to po ciemku w gowno wejde no chyba ze snieg to mine widać. Nigdy sam niejestem bo aniola mam:-) stoi zawsze przymnie;-)

Gość gość
nie,masz opierdolić sąsiadów i to mocno ,to chore żeby psy załatwiały sie na klatce ,rozumiem nie wytrzyma raz czy dwa bo ma biegunkę ,to sie bierze i sprząta !!! moi sąsiedzi z kolei psów nie mają i jest wielkie halo że nie pozwalam ich dzieciom głaskać mojego psa,no nie pozwalam bo to nie pluszak,poza tym jest to jak pisałam pies z przeszłościa której do końca nie znam.