Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto kojarzy ksiazke lub film

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie jak w tytule, moze ktos kojarzy ksiazke lub film, szukam tego filmu juz kilka lat moze ktos pomoze lub skojarzy, fajnie by bylo bo naprawde temat super ciekawy i fantastczny pomysl na ksiazke ale taki naprawde suppi bo utkwil mi w pamieci ponad 30 lat, tak wlasnie to jedyna ksiazka ktora pomietam z dziecinstwa nooo ktora mi sie tak naprawde spodobala, a teraz tresc , malzenstwo dopiero po slubie kupuja duzy dom na odludziu,za niedlugi czas kobieta zaginela, nie wiadomo o niej nic bo nie ma rodziny tylko wlasnie poslubionego meza, nie wiadomo co sie z nia stalo, facet zglasza jej zaginiecie na policje i od tej pory akcja dzieje sie w domu,przychodzi nagle kobieta i twierdzi ze... jest jego zona,facet chce ja wypierdzielic ale baba sie nie daje bo mowi ciagle ze on jest jej mezem, ze go kocha i ze cos mu sie musialo stac ze niepamieta jej,w koncu facet zaczyna reagowac agresywniej bo mowi ze jej nie zna i co ona sobie tu u niego robi w ogole,ona jak widzi to ze facet zaczyna byc bardziej ostry nagle pojawia sie policjant, facet mysli ze teraz ja wykopie z domu ale policjant mu nie wierzy w ani jedno slowo a babka caly czas opowiada o milosci do niego i ze cos mu sie pomieszalo w glowie,facet reaguje nerwowo na taka sytuacje w koncu policjant wpada na taki pomysl aby zadac kobiecie kilka pytan na temat meza,gdzie byl ich slub,co lubi maz jesc,gdzie byli w podrozy poslubnej itd. i wszystko sie zgadza ! ona podaje mu jego ulubiony deser i herbatke itd. policjant to widzi i oboje uzgadniaja ze facet potrzebuje psychiatre i chca go oddac do szpitala, teraz facet naprawde wpada w panike i chce wypierniczyc juz oboje z domu a tu nagle przychodzi ksiadz i ma nowe pomysly,ubaw niemozliwy mowie wam a facet wil sie jak mogl , oni w trojke mieli bez przerwy nowe pomysly az facet skapitulowal i ... przyznal sie do zamordowania zony w celu osiagniecia jej kasy, wszystko wczesniej przygotowal aby bylo bez swiadkow i rodziny, taki mial plan ale policja go namiezyla bo byl juz karany i domyslali sie ze obmyslil mord doskonaly i nigdy sie nie przyzna bo nie ma swiadkow na odludziu wiec wymyslili taki wlasnie podstep aby sie przyznal do zamordowania zony, a dobili go tym szpitalem psychiatrycznym juz na calego i facet opowiedzial jak bylo naprawde przebranym policjantom , swietna akcja, caly czas w napieciu, waro zobaczyc ale jaki jest tytul tego ... kto wie

Gość gość
fajny temat

Gość gość
Ciekawe

Gość gość
cos mi to mowi

Gość gość
Naprawde nie znacie tej ksiazki,

Gość gość
Nikt naprawde nie czytal tej ksiazki ?