Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BARDZO SZYBKO PROSZĘ O PORADĘ!

Polecane posty

Gość gość

Mój nowy facet dzisiaj zaprosił mnie na grilla. Mieliśmy się spotkać o 17, jednak mówiłam,że się spóźnię,bo robię pracę domową na zajęcia. Chciał żebym była. Napisałam później "I jak impreza?" to napisał, że siedzi z chłopakami, piją piwko i palą grilla. Odpisałam, że nie chcę się wpraszać na męską imprezę i żeby bawił się dobrze. Już nie odpisał. Napisałam później jeszcze kilka wiadomości ale nie odpisuje. Dzwonić? Jechać tam? O co mu chodzi? Obraził się>?

Gość gość
Pojedz i zobacz moze maja dziewczyny

Gość gość
nic juz wiecej nie pisz,tylko jedz niby zgodnie z umowa i taka tez troche niespodzianka.Jedz.

Gość gość
Walisz jakieś bezsensowne fochy " nie chcę się wpraszać" chociaż byłaś zaproszona :O wcale mu się nie dziwie, też wtedy bym cię olał

Gość gość
Musiałam to przeczytac kilka razy bo zgłupiałam i nie ogarnełam tematu... "zaprosił mnie na grilla" "Chciał żebym była." "Odpisałam, że nie chcę się wpraszać na męską imprezę i żeby bawił się dobrze." IDIOTKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zaprosił ją na grilla chciał by była a ta wyjezdza z tekstem że nie chce się wpraszać. Kretynka chyba nie odróżnia "być zaproszonym" od "wpraszania się". Nic dziwnego że cię obsrał.

Gość gość
Kurde, tylko teraz nie wiem gdzie oni dokładnie siedzą, żeby jechać!!!!!! Dzwoniłam, nie odebrał. DZWONIĆ JESZCZE RAZ?!

Gość gość
szukasz dziury w calym to jedz,jak nie to rob prace a z reszty sam sie wytlumaczy tylko niepytaj;-)

Gość gość
Serioo ze mnie idiotka!!!! JAk mam to odkręcić?!

Gość gość
nagle nie wie gdzie oni siedza cooo,to gdzie cie zaprosil...

Gość gość
Miał po mnie wyjść na przystanek :(

Gość gość
ale z ciebie dzieciak, ja pier/doleee :o weź juz odpuść bo tylko sie ośmieszasz w jego oczach :o