Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaaaaaaaa

Samotne, jak reagujecie na pytania o dzieci?

Polecane posty

Gość samotnaaaaaaaaaaa

Co odp.na pytania "znajomych" odnośnie dlaczego nie macie dzieci? Moi znajomi wiedzą,że jestem sama,a co jakiś czas pytanie o dzieci wraca jak bumerang.Ręce mi opadają.Jak można osobę samotną o to pytać?

Gość gość
mowie ze nie chce przekazywac im ch.autoimmunologicznych, ale tez ze nie wyobrazam sobie rozerwania krocza. poza tym widza ze jestem chorowita i wygodnicka wiec juz nie pytaja :P

Gość gość
Mówię, że jak będzie mi się chciało mieć dziecko, to se zrobię dziecko. Z plasteliny se ulepię. A co.

Gość gość
a ja ze jak mi nic w zyciu nie wyjdzie to zdecyduje sie na meza i dziecko

Gość gość
ja odpowiadam że od takich pytań dostałam obrzydzenia.

Gość gość
pokaz im pieska i powiedz , to je mije dziecię:-P

Gość samotnaaaaaaaaaaaaaa
Dla mnie to szczyt głupoty albo.....sama nie wiem czego.Ja odpowiadam,ze nie mam z kim dziecka mieć,ze jestem sama,ale te słowa to jak grochem o ścianę.To sobie poszukaj kogoś-usłyszałam ostatnio:O

Gość gość
Są dokładnie dwa wyjścia z takiej sytuacji 1) Mówisz ze zbolałą miną, że jesteś bezpłodna. 2) Przy okazji każdego pogrzebu pytasz takie namolne ciotki itp: "a kiedy twoja kolej?". Obie metody działają, ale druga jest dla odważniejszych

Gość gość
zajętą też o to pytają:-) na każdym zjeździe rodzinnym:-) ja mówię prawdę że niespecjalnie mnie to kręci ,i że potzrebuję dużo czasu i samotności na moje sprawy,jakie sprawy? tutaj już tylko uśmiech ,czasem jak kogoś lubie strzelam długi wykład o życiu,i razem dochodzimy do wniosku że jestem wygodna a inni się muszą nazapieprzać i umęczyć no i tyle

Gość samotnaaaaaaaaaaaaaa
rodzina to wiadomo,standardowo pytają i męczą.Tylko jak się wie,że ktoś jest sam to jak można się pytać"A ty kiedy wreszcie się za rodzenie dzieci weźmiesz?"Mnie aż się wszystko w środku gotuje jak to słyszę.