Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj i wczoraj coś jest z tą pogodą nie tak

Polecane posty

Gość gość

slońce tak grzało że w długim rękawie sie człowiek męczył, jak odkurzałam to mi sie zrobiło tak gorąco że musiałam w samym biustonoszu chodzić, a teraz zbliża sie noc a okna mamy na oścież wyotwierane jak w lecie i praktycznie nie czuć nawet małego chłodu. Mamy początek kwietnia dopiero i troche mnie to przestraszyło. To co będzie w lecie ? zważając na zeszłe wakacje które były temperaturowym koszmarem o wydłużonym okresie, niespotykanym chyba od czasów historycznych

Gość gość
Hej, ja uwielbiam taką pogodę. Dziś śmigałam na rowerku, cudnie było.

Gość gość
To chwilowe. W radiu słyszałam, że to powietrze z Sahary do nas dotarło podobno na południu Polski wraz z pyłem. Ale rzeczywiście coś jest na rzeczy. Mi to nie przeszkadza, bo lubię upały.

Gość gość
Nienawidzę takiej raptownej zmiany temperatury. Dziś w słońcu odczuwalny był upał. Koszmar.

Gość gość
Fakt powietrze gorące i słońce przyłożyć jak latem

Gość gość
Super pogoda. Po tych ciągłych deszczach dla mnie raj :D uwielbiam ciepelko. Minimum 27 stopni mmmm :P

Gość gość
Dla mnie to super pogoda. Spacer był w krótkim rękawku. Tylko kiedy zobaczyłam dziecko w wieku ok.1,5 roku biegające w grubym polarku i czapce, to mi się go żal zrobiło.