Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dziewczyną, jak wyjsć z friendzone!

Polecane posty

Gość gość

Otóż jakiś czas kręciłam z jakimś chlopakiem, jak się spotykaliśmy było wszystko fajnie ladnie, nawet jego koledzy próbowali nam ułatwić wszystko, jednego dnia niestety on gadał z moim byłeym chlopakiem, i nagle on że żałuje wsyzstkiego, że chce rozmawwiać ze mna tylko jak zkoleżanką, już ze mna nie chce wychodzić, jak z tego wyjść pomocy! wiem że to przez jego rozmowę...ale nie wiem jak z tego wyjść, chce żeby było jak wczesniej

Gość gość
no to były obrobił ci dupę,ale to podłeee

Gość gość
no obrobił widocznie....a tak zależało mi na tej relacji, nie chce żeby to się tak skończyło, macie jakieś pomysły co zrobić?

Gość gość
naciśnij co usłyszał ze może to pomówienia z zazdrości,niech powie

Gość gość
To są panowie z problemami psychicznymi, od takich uciekać jak najdalej. Udają ze nie mają szczęścia w miłości ze kobiety ich olewają, tobie robi się takiego misiaczka szkoda zaczynasz się zakochiwać chcesz dla niego jak najlepiej a on...? on zapada się pod ziemię po miesiącu znajmosci i szuka kolejnej naiwnej która nabierze się na tą bajeczkę . Uwazajcie dziewczyny na tego typu cwaniaków, oni kwalifikują się na leczenie psychiatryczne. To normlane na pewno nie jest.

Gość gość
myślisz że on tak skacze z kwiatka na kwiatek?

Gość gość
ma problem z psychika, osobiscie boje sie takich typow. szukaj szybko nowego q**sa bo lata lecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, albo andrzeja z roksy- dobrze sie toba zajmie za 100zl

Gość gość
wydaje mi się jednak ze to tamten mu coś nagadał, i nie wiem co z tym zrobić

Gość gość
a tak właśnie. zawsze z toba chcialam byc. nie interesuje mnie przyjazn. i tak, tem mam potrzeby seksualne jakbys nie zauwazył. i na co mi to wszystko bylo...

Gość gość
skoncz ze stalkingiem. to juz koniec