Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z socjalizmem

wlaśnie się dowiedziałam, że wystarczy nie mieć ślubu aby być samotną matką

Polecane posty

Gość precz z socjalizmem

nosz kurfa mać! kolezanka mi powiedziala, że znajomoma (mają jedno dziecko) podobno złożyła wniosek na 500plus, są razem od jakiś 10 lat, razem mieszkają, wszędzie razem ale nie mają ślubu, a on płaci jakieś fikcyjne alimenty wiec ona figuruje jako samotna matka! czy koleżanka robi mnie w ch oo ja czy tak naprawdę może być?

Gość gość
TAk jest na całym świecie 🖐️

Gość precz z socjalizmem
czyli teraz ślub biorą tylko bogaci ludzie? a patologia i cwaniactwo żyje w konkubinacie, żeby wyłudzać zasiłki tfu!

Gość gość
Jeśli się nakombinowali z alimentami, to niestety można. Ja żyję z partnerem od ponad 6 lat w konkubinacie i mamy ponad trzyletnie dziecko, ale nie bawimy się w wyłudzanie pieniędzy od Państwa, bo jest to dla mnie poniżające. Jeśli stać mnie na utrzymanie mojej rodziny, to nie widzę potrzeby, aby być poniżana po MOPS-ach/GOPS-ach przez pracowników z Bożej łaski :/

Gość gość
Moja "bratowa" brała z mopsu dodatek dla SAMOTNEJ MATKI

Gość precz z socjalizmem
aha, zapomnialam dodać, że ta wyłudzaczka jest sołtyską i mieszka w małej dziurze gdzie wszyscy się znają dlatego tym bardziej nie miesci mi się w głowie, że to wszystko może mieć miejsce

Gość gość
dodatek dla samotnej matki przysluguje,gdy w akcie urodzenia nie jest wpisany ojciec a tak poza tym jak sa przyznane alimenty to nie otrzymuje sie tego dodatku. To tak gdybys nie wiedziala.