Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ding_dong

no dobra, a może o sprawach życiowych pogawędzimy ?

Polecane posty

Gość ding_dong

musiałem rano pojechać z Warszawy do Krakowa , piękna podróż EIC i Pendolino na całe szczęście NIKT NIE rzucił się ta tory kolejowe tuż przed Pendolino i podróż w wagonie II klasy przebiegła spokojnie , a w Krakowie , wyszedłem z dworca kolejowego i widzę , że godzina wczesno-poranna a dziewczyny krakowskie już śmigają w krótkich sukienkach z gołymi nogami , więc fajnie jest , sprawę mam w Sądzie w Krakowie i w innym urzędzie i widzę, że wszędzie są porozbierane dziewczyny maksymalnie w sukienkach mini , i tyłeczki widać , ale idzie kobieta na wprost przed siebie i w sukience sukienka podskakuje i fajnie odsłania jej kuperek , widać , że te kobiety w rajstopach i kalesonach są umęczone totalnie , chyba nawet do poderwania się nie nadaje ? a pod wieczór powrót EIC do Warszawy z Krakowa i tak, na pierwszy rzut oka to są same kalesoniary , pod kalesonami ma rajstopy , upał jak cholera , chyba należy się urodzić KOBIETĄ aby wytrzymać taki upał i w rajstopach pod kalesonami dodatkowo w szpilkach , moje pytanie , czy jutro też będziecie się tak męczyć w czasie upału ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować