Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_rozwodnik

Jak to jest być tą drugą. Wasze doświadczenia.

Polecane posty

Gość panna_rozwodnik

Jestem panną, dzieci nie mam. Od jakiegoś czasu spotykam się z mężczyzną rozwiedzionym, który ma dziecko i wszystko zmierza do tego, zę będziemy w związku. Chciałam Was Kobiety zapytać, jakie sa Wasze doświadczenia jako panien bezdzietnych w związkach z rozwodnikami? Czy odczuwacie, ze jesteście tymi drugimi, czy jest Wam przez to trudniej? Mój mężczyzna z byłą żoną jest w przyjacielskich stosunkach- z tego, co wiem.

Myślę, że bardziej powinnaś się zastanowić jak zniesiesz fakt, że obce Tobie dziecko będzie ważniejsze dla niego niż Ty.

Gość gość
nie uwazasz ze to uwlaczajace dla kobiety zadawac sie z kims, kto podczas znajomosci z toba plodzil dzieci. i co, nagle ci nie wyszlo. a jakby bylo wszystko w porzadku to nie bylo tego tematu. nie podoba mi sie to

Gość panna_rozwodnik
Przecież nie napisałam, ze on zrobił komukolwiek dziecko podczas znajomości ze mną! Czytanie ze zrozumieniem się kłania! Ja go poznałam jako rozwodnika, który ma 10 letnie dziecko z małżeństwa.

Gość gość
Z rozwodnikiem to jak z kawalerem- ma wady i zalety.

Gość gość
Musisz zaakceptować jego dziecko.

Gość gość
nic nie musi

Gość gość
Żeby było normalnie to musi nauczyć się dogadywania się z dzieckiem. Matka dziecka nie jest Twoim zagrożeniem jeśli Twój partner rozwiódł się z żoną w atmosferze przyjaźni. Ich relacje dotyczą wychowywania dziecka, co nie koliduje w poprawnych relacjach. Jeśli on Cię Kocha, to się nie przejmuj na zapas.