Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak skłonić męża?

Polecane posty

Gość gość

Zwracam się z zapytaniem do pań: Jak skłonić męża aby chciał ogolić swoje klejnociki?Wiele razy o tym rozmawialiśmy i skutek jest tylko taki, że podciął zarost tylko nożyczkami. Wybitnie nie podoba mi sie ten jego zarost a widziałam w necie ładnie wygolonych facetów i to mnie naprawdę kręci. Dodam, że sama jestem wygolona na zero i mężowi bardzo to odpowiada.

Gość gość
Ochyda facet z kudłami. Nie poszła bym z taką fleją do łóżka. Ja naszczescie nie musze mojego prosić żeby się ogolil sam o tym myśli

Gość gość
Podpowiedz jakieś argumenty, jakich byś uzyła gdyby tego nie robił?

Gość gość
Ja bym powiedział wprost... jeżeli Ty się nie ogolisz to ja za puszcze i niech rosną jak chcą... Zobaczysz że poskutkuje..

Gość gość
Ja powiedziałam,żeby zapomniał o lodziku, więc ogolił się jeszcze tego samego dnia i teraz sam to robi pod prysznicem.

Gość gość
gość dziś dobry argument , dzięki

Gość gość
A ja dla swojej kobiety wygolilem nie na gladko ale bardzo krotko Wieczorem moge pokazac :D:P

Gość gość
Ja mężowi a mąż mi wygala. Nie tematu o którym byśmy się wstydzili mówić między sobą. Jesteśmy cywilizowani mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Jest to szokujące dla dewotek i zacofanych dziewczyn. Jest to normalne w UK itp.. krajach. Mamy nawet w Polsce Prawo do obecności osoby bliskiej w szpitalu podczas badań i zabiegów ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta gdy wyproszą płaci placówka medyczna wysokie odszkodowanie! !! Izolacja w związku między żona a męża jest bardzo szkodliwa a tak się dzieje gdzie intymność zacofane partnerki mają z obcym facetem ginekologiem a nie z mężem.

Gość gość
Jak to jak skłonić? Mówisz że tak byś chciał, że tak ci się podoba i jeśli facetowi zależy, to zrobi to dla ciebie. Ewentualnie sama możesz go ogolić pod prysznicem, to fajna gra wstępna :)

Gość gość
Do powyższych wpisów macie rację że brak u wielu par gry wstępnej. Mają tylko czysty seks tak jak to robią pieski po ulicach! A golenie partnera czy obecność przy badaniach porodach zwiększa UCZUCIA do partnerki czy partnera.

Gość gość
dziękuję za wypowiedzi. Myślę, że się przydadzą. Spróbuję sama go ogolić pod prysznicem. Jak jest normalnym facetem nie powinien protestować.

Gość gość
Informuję, że dopiełam swego i mąż jest ogolony. uczyniłam to osobiście używając pianki i damskiej maszynki ale najpierw obcięłam zarost nożyczkami. Nawet mu się to spodobało bo jego fiutek sterczał twardy jak skała. Jak był już golutki to zrobiłam mu lodzika jakiego jeszcze nie miała. Był w siódmym niebie

Gość gość
Twoj maz to kobieta?? Cos ci sie p****alo fantasto ha ha ha

Gość gość
między mną a moim mężem nie ma tematów tabu,rozmawiamy o wszystkim i wszystko przy sobie robimy ale przy badaniu ginekologicznym nie wiem po co by mi był mąż potrzebny,bez przesady...

Gość gość
gość dziś czepiasz się

Gość gość
Też uważam że badanie u ginekologa można sobie darować, nie wiem po co mi tam facet?Porody,usg jak najbardziej,ale zwykła wizyta - po jaką cholerę?Nie uważam też abyśmy byli jacyś zacofanie pod względem spraw sexu,to że nie p*****le o tym na lewo i prawo nie znaczy,że nie urozmaicamy sobie sex z mężem czy że spałam przed nim z 12 facetami!!

Gość gość
Maaaatko, nadal są tu ludzie, którzy poważnie reagują na wpisy tego półgłówka z obsesją ginekologa? Nic tak nie zdumiewa, jak głupota...